Αποκλειστικό: Κωνσταντίνος Δρούλιας: Τι λέει για την εμπλοκή του σε party οργίων στη Μύκονο! (pics)

Αποκλειστικό: Κωνσταντίνος Δρούλιας: Τι λέει για την εμπλοκή του σε party οργίων στη Μύκονο! (pics)


Δημοσίευμα θέλει τον γνωστό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Δρούλια να εμπλέκεται σε party που έλαβε χώρα στη Μύκονο και μάλιστα μέσα σε Ιερό Ναό στην Άνω Μερά.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, το βράδυ του Σαββάτου 23/5, γνωστή οικογένεια του νησιού διοργάνωσε party με σκοπό να γιορτάσει την «απόλυση» από τον Στρατό μελών της.

Ωστόσο, αυτό που λέγεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ότι το party αυτό πραγματοποιήθηκε μέσα σε εκκλησία και μάλιστα υποστηρίζει ότι δύο Μυκονιάτισσες έκαναν στριπτίζ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όλα τα παραπάνω γίνονταν υπό τους ήχους των τραγουδιών του Κωνσταντίνου Δρούλια.

Το gossip-tv επικοινώνησε με τον τραγουδιστή, ο οποίος υποστηρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν συμμετείχε σε κάτι τέτοιο.

«Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας espresso με εμφανίζει να πρωταγωνιστώ σε ένα party οργίων, μέσα σε ένα ναό. Το χαρακτηρίζω ψευδές, υποβολιμαίο, καθώς δεν συμμετείχα σε καμία εκδήλωση τέτοιου είδους.

Η εμπλοκή του ονόματός μου, πιστεύω και θεωρώ ότι με πλήττει όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και ηθικά. Με εμφανίζει να συμμετέχω σε ένα party εν μέσω πανδημίας που δεν σέβομαι ούτε τους κανόνες και τους νόμους που έχει ορίσει η πολιτεία μας και με εμφανίζει να μην σέβομαι κάθε ιερό και όσιο», είπε αρχικά ο καλλιτέχνης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται να πάρει τη νομική οδό η υπόθεση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν παρευρέθηκα σε αυτό το party. Δεν μπορώ να πάρω θέση αν έγινε ή δεν έγινε, πάντως εγώ δεν ήμουν εκεί. Αν είναι δυνατόν να με εμφανίζει να συμμετέχω σε ένα party οργίων με στριπτίζ και μέσα σε ένα ναό, και με την καλλιτεχνική μου παρουσία να διεγείρω νεαρές. Εγώ εκείνη τη στιγμή κοιμόμουν στην πατρική μου οικία.

Είναι ντροπή να εμπλέκεται το όνομά μου και η παρουσία μου έτσι. Το θεωρώ ποινικά κολάσιμο και θα στραφώ εναντίον της εφημερίδας νομικά, εάν δεν κάνει επανόρθωση του ονόματός μου, καθώς και σε οποιονδήποτε άλλον αναπαράγει ψευδή δημοσιεύματα. Το έχω κινήσει ήδη νομικά».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE