Έμφραγμα υπέστη ο Brian May των Queen

Έμφραγμα υπέστη ο Brian May των Queen


Αναρρώνει ο Brian May από τη νέα περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Ο Brian May των Queen αποκάλυψε ότι υπέστη πρόσφατα ένα «μικρό έμφραγμα».

Σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο 72χρονος κιθαρίστας είπε ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση ώστε να τοποθετηθούν στην καρδιά του τρία stent, επειδή οι αρτηρίες του ήταν φραγμένες.

Ο May τόνισε μάλιστα ότι έφτασε «πολύ κοντά στο θάνατο».

Στις αρχές του μήνα ο Brian May είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο επειδή είχε σκίσει το μεγάλο γλουτιαίο τένοντά του σε ένα «περίεργο κηπουρικό ατύχημα», όπως το αποκάλεσε ο ίδιος.

Το περιστατικό προκάλεσε αφόρητους πόνους στον Βρετανό καλλιτέχνη, αλλά και προβληματισμούς στους γιατρούς του. «Δεν έγινε άλλη εξέταση. Μία εβδομάδα αργότερα είχα ακόμα έντονους πόνους. Δεν μπορούσα να πιστέψω τον πόνο».

Αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ένα ισχιακό νεύρο του Brian May ήταν «σοβαρά συμπιεσμένο».

«Νομίζω ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με αυτό το γεγονός ότι για 50 χρόνια τρέχω δεξιά και αριστερά με ένα με ένα λουράκι κιθάρας πάνω από τον αριστερό μου ώμο, κρατώντας μια βαριά κιθάρα», έγραψε στο Instagram.

«Αλλά μάλλον άξιζε τον κόπο!», σχολίασε το μέλος των Queen.

Ενώ ο Brian May ανακουφίστηκε από το «φοβερό πόνο, που πραγματικά σου καταστρέφει το μυαλό», βρέθηκε αντιμέτωπος με άλλο ένα πρόβλημα υγείας.

«Στη μέση όλης της ιστορίας με την πλάτη που πονούσε, είχα ένα μικρό έμφραγμα. Λέω “μικρό” επειδή δεν είναι κάτι που με έβλαψε. Ήταν περίπου 40 λεπτά πόνου και σφίξιμου στο στήθος και αυτή η αίσθηση στα χέρια και εφίδρωση», περιέγραψε.

Ο May μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον προσωπικό γιατρό του και υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι τρεις αρτηρίες του ήταν φραγμένες.

Όταν του παρουσίασαν της επιλογές θεραπείας, ο μουσικός αρνήθηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και προτίμησε να του τοποθετηθούν τρία stent.

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων που έχω τώρα ξανά μια ζωή να ζήσω. Στην πραγματικότητα ήμουν πολύ κοντά στο θάνατο, αλλά ο πόνος που είχα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό, είναι αστείο πώς λειτουργούν τα πράγματα. Είμαι καλά, είμαι εδώ και είμαι έτοιμος να ροκάρω», είπε ο Brian May.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE