Ο Jungkook των BTS γράφει ιστορία με το Solo Single «Euphoria»

Ο Jungkook των BTS γράφει ιστορία με το Solo Single «Euphoria»


Ο Jungkook προσθέτει στο ενεργητικό του ένα προσωπικό ρεκόρ.

Οι BTS έχουν γίνει γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή boy bands στον κόσμο, αλλά φαίνεται ότι τα μέλη του έχουν και μεμονωμένα μεγάλη δύναμη.

Το K-pop συγκρότημα που συνηθίζει να καταρρίπτει ρεκόρ, απέκτησε πρόσφατα ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο TikTok μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ενώ ήταν το πρώτο K-pop συγκρότημα που εμφανίστηκε σε τελετή απονομής βραβείων στις ΗΠΑ.

Τώρα ένα από τα επτά μέλη των BTS, ο Jungkook, προσθέτει στο ενεργητικό του ένα προσωπικό ρεκόρ.

Χάρη στο σόλο single του «Euphoria» του 2018 που επανήλθε στα charts των ΗΠΑ αυτήν την εβδομάδα, ο Jungkook έγινε ο σόλο καλλιτέχνης της K-pop σκηνή με τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στο chart των World Digital Song Sales του Billboard, όπου έχει φτάσει μέχρι τη δεύτερη θέση.

Το «Euphoria» έχει εμφανιστεί στην κατάταξη για 26 εβδομάδες συνολικά.

Το ρεκόρ κατείχαν μέχρι τώρα το τραγούδι «Solo» από την Jennie των BLACKPINK και το «Bubble Pop» της Hyuna.

Το single εμφανίστηκε ξανά στο παγκόσμιο chart τραγουδιών στο iTunes αυτόν τον μήνα, κάτι που σημαίνει ότι κατέρριψε το ρεκόρ των 26 εβδομάδων και στο Billboard World Chart.

Το «Euphoria» συμπεριλαμβανόταν στο άλμπουμ «Love Yourself: Answer» των BTS που κυκλοφόρησε από την Big Hit Entertainment τον Αύγουστο του 2018. Το τραγούδι του Jungkook χρησιμοποιήθηκε και ως το soundtrack για το φινάλε της πρώτη σεζόν της ομώνυμης σειράς του Netflix.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE