Οι Green Day διασκευάζουν το «Dreaming» των Blondie

Οι Green Day διασκευάζουν το «Dreaming» των Blondie


Η μπάντα των Green Day υπενθυμίζει ότι τα όνειρα είναι ελεύθερα.

Οι Green Day διασκευάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο το «Dreaming» των Blondie.

Το «Dreaming» συμπεριλαμβάνονταν στο άλμπουμ «Eat To The Beat» των Blondie που κυκλοφόρησε το 1979.

Το τραγούδι ήταν εμπνευσμένο από την κλασική επιτυχία «Dancing Queen» των ABBA, όπως έχει παραδεχτεί με δηλώσεις του ο Chris Stein, συνιδρυτής και κιθαρίστας των Blondie.

Οι Green Day ανανεώνουν το new-wave ύφος με το οποίο συστήθηκε το «Dreaming» όταν κυκλοφόρησε και προσθέτουν το δικό τους «σκληρό» ήχο, με έντονες κιθάρες και τη χαρακτηριστική ερμηνεία του Billie Joe Armstrong.

Η διασκευή των Green Day στο «Dreaming» κυκλοφορεί λίγο αφότου το ροκ συγκρότημα ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται για το καλοκαίρι του 2021 η περιοδεία «Hella Mega Tour» που θα πραγματοποιούσε φέτος μαζί τους Fall Out Boy και το Weezer.

Το music video του «Dreaming» ανοίγει με έναν από τους πέντε σκύλος της οικογένειας του Billie Joe Armstrong, τον γλυκύτατο Lenny, ο οποίος ονειρεύεται ότι η μπάντα κάνει ξανά ζωντανές εμφανίσεις.

Ακολουθούν αποσπάσματα από διάφορες συναυλίες των Green Day και τα αμέτρητα ταξίδια που έκαναν όταν ζούσαμε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.

Το κεντρικό μήνυμα του «Dreaming» αποδεικνύεται επίκαιρο στην εποχή του κορονοϊού: «Είναι ελεύθερο να ονειρεύεσαι».

«Αυτό το βίντεο είναι για όλους εσάς. Ανυπομονούμε να δούμε τα πρόσωπά σας όταν θα βγούμε ξανά έξω στον κόσμο», σχολιάζει το γκρουπ.

Το «Dreaming» είναι η πρώτη επίσημη κυκλοφορία των Green Day μετά το άλμπουμ «Father of All…», το οποίο αποκαλύφθηκε  από τη Reprise Records / Warner Music στις αρχές του προηγούμενου Φεβρουαρίου και έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 σε Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE