Νέο Single: Heavy Boys Feat. Marianna – «Darlin’»

Νέο Single: Heavy Boys Feat. Marianna – «Darlin’»


Οι Heavy Boys παρουσιάζουν μία ξεχωριστή διασκευή του «Darlin’».

H μαγευτική πυξίδα της Μυκόνου τους ένωσε εκεί πριν από δεκαετίες.

Ο Κυριάκος Μαραγκός και ο Γιώργος Κανατούλας, οι Heavy Boys δηλαδή, είναι δύο επιτυχημένοι Έλληνες DJs και παραγωγοί σε ατομικό επίπεδο, που γνωρίστηκαν στο νησί των ανέμων.

Οι Heavy Boys ένωσαν την αγάπη τους για τη μουσική δουλεύοντας το «Darlin’», ένα αγαπημένο old time classic τραγούδι που είχαν για χρόνια στα συρτάρια τους.

Το αυθεντικό single των Stories από τα τέλη της δεκαετίας του ‘70 είναι μια λατρεμένη ροκ μπαλάντα και ένα σημείο αναφοράς στις καρδιές και των δύο DJs.

Όταν άκουσαν live – και πάλι στη Μύκονο – τη Μαριάννα Βούλγαρη στα φωνητικά, ήταν σίγουροι πως βρήκαν τη μούσα τους. Πλέον είχε έρθει η στιγμή να κυκλοφορήσουν μια υπέροχη διασκευή του «Darling» στον ήχο του σήμερα, με μουσικές παραπομπές που θυμίζουν όμως και το χτες.

Το «Darlin’» συνοδεύεται από μία σειρά remixes για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα που δημιούργησαν οι masters του είδους DJ Pantelis, Pansil, GLUV, NuGianni και Van Garen.

Με την αφάνταστα ρομαντική και καλοκαιρινή διάθεσή του, είναι σίγουρο πως ότι τραγούδι θα παίξει πολύ παντού σε ραδιόφωνα, bars και clubs και θα αποτελέσει παράλληλα και μια τέλεια μουσική αφιέρωση στον δικό σας ή τη δική σας «Darling».

Κυκλοφορεί από την Panik Records.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE