Ευχάριστα νέα: Η μεγάλη επιτυχία του Μουζουράκη και η νέα του σύντροφος (Photos-Video)

Ευχάριστα νέα: Η μεγάλη επιτυχία του Μουζουράκη και η νέα του σύντροφος (Photos-Video)


Εν μέσω καραντίνας συμμετείχε στο 48ωρο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Νέας Ζηλανδίας και η ταινία -διάρκειας 8 λεπτών- Murder Filmmaking Express που δημιούργησε μαζί με τη σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά και τον κινηματογραφιστή Πέτρο Αντωνιάδη, βρέθηκε ανάμεσα στις 10 καλύτερες!

Έχει συνηθίσει να μας εκπλήσσει και το έκανε και αυτή τη φορά. Στην περίπτωσή του Πάνου Μουζουράκη, έρωτας, δουλειά και επιτυχία, συνδυάζονται με μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για μία ταινία της οποίας ιστορίας ξεκινάει με μία… ψηφιακή κηδεία που υποτίθεται ότι ξεκινάει το 2025 με τη συνθήκη ότι ο πλανήτης βρίσκεται ακόμα σε καραντίνα. Έτσι, δεν βγαίνει κανένας από το σπίτι και όλα γίνονται ψηφιακά.

Ένας από τους συγγενείς έχει σκοτώσει τον πλούσιο θείο για να καρπωθεί την περιουσία του, στην οποία ανήκει ένα σπίτι με μεγάλους κήπους και πολλές πισίνες, ιδανικό δηλαδή για εκείνον που βιώνει την καραντίνα.

Για την ταινία δούλεψαν με file sharing ο Γιώργος Φειδάς που ανέλαβε το σενάριο, ο Αντώνης Σκόκος που έγραψε τη μουσική και ο Κώστας Καρύδας που ανέλαβε τα ψηφιακά epecial effects ενώ ο Βασίλης Ζλατάνος έκανε το sound design.

Το καστ της ταινίας είναι όμως αυτό που την κάνει ξεχωριστή αφού σ’ αυτό ανήκουν ο Γιώργος Καραμίχος που υποδύεται τον πάστορα της ψηφιακής κηδείας, ο Πάνος Βλάχος που παίζει κάποιον από τους συγγενείς που διεκδικούν την περιουσία ενώ συμμετέχουν επίσης οι Κυριακή Βουράκη, Μαριάννα Βαρβιανή, Yonatan Ben Atar και Nave Ben Atar.

Δείτε παρακάτω την ταινία:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE