Ο Nick Jonas έκανε μία απίστευτη έκπληξη σε διασώστρια

Ο Nick Jonas έκανε μία απίστευτη έκπληξη σε διασώστρια


Η έκπληξη του Nick Jonas προκάλεσε δάκρυα χαράς.

Ο Nick Jonas επιφύλασσε μία απίστευτη έκπληξη σε μία γυναίκα από τη Νέα Υόρκη που εργάζεται ως τεχνικός ασθενοφόρου σε πυροσβεστικό σταθμό.

Το μέλος των Jonas Brothers είναι μεταξύ των επωνύμων που συμμετέχουν στη σειρά «Regular Heroes» του Amazon Prime Video, μέσα από την οποία προβάλλεται η καταπληκτική δουλειά όσων εργάζονται στις πρώτες γραμμές της πανδημίας.

Στο τελευταίο επεισόδιο του «Regular Heroes» ο Nick Jonas έκανε έκπληξη μέσω βιντεοκλήσης στην Diana Wilson, η οποία εμπνεύστηκε να γίνει διασώστρια παρακολουθώντας την αντίδραση των Νεοϋορκέζων στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Ο 27χρονος τραγουδιστής ενημέρωσε τη Wilson ότι η σειρά «Regular Heroes» θα προσφέρει κάθε ημέρα γεύματα στο πυροσβεστικό σταθμό στον οποίο εργάζεται, προκαλώντας τον ενθουσιασμό της.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική έκπληξη που ανακοίνωσε ο Nick Jonas.

Όταν ο σύζυγος της Diana Wilson έφυγε από τη ζωή, άφησε στη μέση την ανακαίνιση της κατοικίας τους. Όπως έγινε γνωστό, η εκπομπή «Regular Heroes» δεσμεύτηκε να αναλάβει την ολοκλήρωση όλων των εργασιών.

Η Wilson δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, παρασύροντας και τον Nick Jonas, λίγο πριν της αποκαλύψει το τελευταίο δώρο: Έξω από το σπίτι της Diana βρισκόταν ένα δέντρο κερασιάς που επρόκειτο να φυτευτεί προς τιμήν του εκλιπόντα συζύγου της.

Τα νέα επεισόδια της σειράς «Regular Heroes» δημοσιεύονται στο Amazon Prime Video κάθε Παρασκευή.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE