Η Katy Perry κυκλοφορεί για καλό σκοπό μάσκες με το εξώφυλλο του «Daisies»

Η Katy Perry κυκλοφορεί για καλό σκοπό μάσκες με το εξώφυλλο του «Daisies»


Η πρωτοβουλία της Katy Perry στοχεύει στην ενίσχυση της οργάνωσης Direct Relief,

Η Katy Perry ανακοίνωσε την κυκλοφορία προστατευτικών μασκών προσώπου στις οποίες είναι τυπωμένο το εξώφυλλο του νέου της single «Daisies».

Η πρωτοβουλία της pop τραγουδίστριας στοχεύει στη συγκέντρωση κεφαλαίων για την ενίσχυση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Direct Relief με έδρα τη Santa Barbara της Καλιφόρνιας.

Οι μάσκες προσώπου συμπεριλαμβάνονται στην ευρύτερη γκάμα εμπορευμάτων που λάνσαρε η Katy Perry με αφορμή την κυκλοφορία του «Daisies».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με τη μάσκες, επιδεικνύοντας την εφαρμογή και το σχέδιό τους.

Katy Perry - Daisies

Όπως αναφέρθηκε, στις μάσκες είναι τυπωμένη το εξώφυλλο του «Daisies», όπου βλέπουμε την Katy Perry ξαπλωμένη σε ένα λιβάδι με κίτρινες μαργαρίτες. Στην άνω αριστερή γωνία της μάσκας αναγράφεται ο τίτλος του single, πλαισιωμένος από σκίτσα με μαργαρίτες.

Η DirectRelief συνεργάζεται με αρχές δημόσιας υγείας, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και επιχειρήσεις σε όλες τις ΗΠΑ και τον κόσμο για να προσφέρει μέσα ατομικής προστασίας και απολύτως απαραίτητες ιατρικές προμήθειες στους επαγγελματίες υγείας που μάχονται με τον COVID-19.

Η Katy Perry δεν είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που κυκλοφορεί για φιλανθρωπικό σκοπό μάσκες προσώπου.

Στα τέλη Απριλίου η Universal Music Group (στο δυναμικό της οποίας ανήκει η Katy Perry) και η Bravado (το τμήμα merchandising της UMG) ξεκίνησαν την εκστρατεία «We’ve Got You Covered» πωλούνται μάσκες με τα σύμβολα καλλιτεχνών και συγκροτημάτων όπως οι Queens, Rolling Stones, Sex Pistols, Ariana Grande, Justin Bieber, Billie Eilish κ.ά.

Όλα τα έσοδα από την καμπάνια «We’ve Got You Covered» θα παραχωρηθούν στην οργάνωση MusiCares της αμερικανικής Ακαδημίας Ηχογράφησης.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE