Ο Sam Smith έκανε την πιο μαγευτική διασκευή για το «Fix You» των Coldplay

Ο Sam Smith έκανε την πιο μαγευτική διασκευή για το «Fix You» των Coldplay


Η μαγευτική ερμηνεία του Sam Smith έδωσε άλλο χρώμα στο «Fix You» των Coldplay.

Ο Sam Smith αφιέρωσε μία θεσπέσια ερμηνεία του στους επαγγελματίες υγείας που εξακολουθούν να δίνουν αδιάκοπη μάχη με τον COVID-19.

Ο Βρετανός τραγουδιστής συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς φιλανθρωπικών συναυλιών «Living Room Concerts» του iHeartRadio, όπου ερμήνευσε το τραγούδι «Fix You» των Coldplay από το άλμπουμ τους «X&Y» (2005).

«Οι τελευταίες εβδομάδες και οι τελευταίοι μήνες ήταν τόσο τρελοί για όλους, και ήμουν απλώς στο σπίτι και πραγματικά, περιέργως, ερωτεύτηκα ξανά το τραγούδι», ανέφερε ο Sam Smith για την επιλογή του.

«Και τραγουδούσα τόσα πολλά διαφορετικά τραγούδια και τραγούδια που δεν είναι δικά μου και το αγαπώ αυτό το τραγούδι. Αμέσως μόλις το άκουσα, με συγκίνησε ξανά το πόσο κλασικό είναι. Δεν έχω δει ποτέ τον Chris Martin να το παίζει ζωντανά, αλλά πραγματικά το θέλω, επειδή το ερωτεύτηκα όταν το τραγούδησα», συνέχισε.

Ο Sam Smith ευχαρίστησε επίσης τους επαγγελματίες υγείας και όλους όσοι εργάζονται καθημερινά κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

«Θέλω πραγματικά να αφιερώσω αυτή τη στιγμή, από την καρδιά μου, για να πω ευχαριστώ σε όλους εκεί έξω. Σε όλους τους διασώστες, όλες τις νοσοκόμες, τους γιατρούς, τους οδηγούς λεωφορείων και τους ανθρώπους που εργάζονται σε όλα τα καταστήματα», είπε.

«Με σαγήνευσε που σας είδα όλους και όλη σας την καλοσύνη και πώς μας φροντίζετε. Είναι η αποστολή μου και ξέρω όλη την αποστολή μας τώρα, να σας ευχαριστήσω και να σας κάνω να αισθανθείτε την ευγνωμοσύνη μας, γιατί έχετε σώσει τις ζωές όλων και είναι πραγματικά καταπληκτικό», τόνισε ο Sam Smith.

Ο 28χρονος τραγουδιστής ανέφερε επίσης ότι ανυπομονεί να αριθμοί απαγόρευσης για τον περιορισμό των μαζικών συναθροίσεων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας, προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί ξανά κοντά με το κοινό του και να τραγουδήσει ζωντανά και πάλι πάνω στη σκηνή.

«Λοιπόν, σας ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου και ελπίζω ότι θα τραγουδήσω ξανά μαζί σας σύντομα. Δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί, αλλά μόλις ανοίξουν οι πόρτες των χώρων εκδηλώσεων, θα είμαι εκεί και ελπίζω ότι θα σας τραγουδήσω ξανά σύντομα», είπε.

«Ξέρω ότι αυτό λείπει πάρα πολύ σε όλους τους καλλιτέχνες. Όμως, μέχρι τότε, θα υπάρχει πάντα η μουσική, θα υπάρχουν πάντα οι ηχογραφήσεις. Ελπίζω η μουσική να σας βρει όλους και να είστε καλοσυνάτοι σε αυτήν την περίοδο», ολοκλήρωσε.

Η συναυλία του Sam Smith για την εβδομαδιαία σειρά «Living Room Concerts» του iHeartRadio διήρκεσε μία ώρα. Αυτήν την εβδομάδα τα «Living Room Concerts» συγκέντρωσαν δωρεές για την οργάνωση No Kid Hungry.

Ακούστε τον Sam Smith να τραγουδά το «Fix You» των Coldplay στο 30:00 του βίντεο:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE