Η Selena Gomez περιγράφει πώς γεννήθηκε το «Boyfriend»

Η Selena Gomez περιγράφει πώς γεννήθηκε το «Boyfriend»


Βήμα προς βήμα εξήγησε η Selena Gomez πώς γεννήθηκε το τραγούδι της «Boyfriend».

Η Selena Gomez περιγράφει την έμπνευση πίσω από το τραγούδι της «Boyfriend» λέγοντας ότι «δεν υπήρχε πραγματικά καμία έμπνευση εκτός από το “εντάξει, ας διασκεδάσουμε”».

Η 27χρονη τραγουδίστρια συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς «Beat x Beat: Inside Out» της Beats by Dre, όπου συνάντησε μέσω FaceTime τους υπόλοιπους συντελεστές του «Boyfriend».

Συγκεκριμένα στη συνομιλία πήραν μέρος δύο από τους δημιουργούς με τους οποίους έγραψε η pop star το «Boyfriend», ο Justin Tranter και η Julia Michaels, όπως και οι The Roommates που επιμελήθηκαν την παραγωγή του τραγουδιού.

Η Selena Gomez θυμάται χαρακτηριστικά ότι την ημέρα που έγραψαν το τραγούδι, η Julia Michaels τη ρώτησε ποια ήταν η διάθεσή της. Η απάντηση της τραγουδίστριας ήταν αποστομωτικά ειλικρινής: «Δεν ξέρω, θέλω ένα αγόρι».

Καθώς το music video για το «Boyfriend» μια εβδομάδα πριν ανακοινωθούν οι συστάσεις περί περιορισμού της κυκλοφορίας, η Selena Gomez ανησυχούσε ότι το μήνυμα του τραγουδιού θα φαινόταν άτοπο σε μια περίοδο που ο κόσμος θα έμενε στο σπίτι του λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Ωστόσο αισθάνεται ότι τόσο το τραγούδι όσο το βίντεο «έφεραν πολλή χαρά στον κόσμο».

Το «Boyfriend» συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Selena Gomez με τίτλο «Rare», το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές Ιανουαρίου και έκανε είσοδο κατευθείαν στην πρώτη θέση του Billboard 200.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE