Η Minos EMI / Universal μονοπωλεί τις πρώτες ελληνικές Editorial Playlists του Spotify

Η Minos EMI / Universal μονοπωλεί τις πρώτες ελληνικές Editorial Playlists του Spotify


Οι καλλιτέχνες της Minos EMI / Universal προβάλλονται στα εξώφυλλα των πρώτων ελληνικών playlists του Spotify.

Η Minos EMI / Universal μονοπωλεί τις πρώτες επίσημες editorial playlists του Spotify για την Ελλάδα.

Το Spotify, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα streaming μουσικής στον κόσμο, λανσάρει από σήμερα 22 Μαΐου τις πρώτες ελληνικές editorial playlists.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζονται 8 επίσημες μουσικές λίστες στο Spotify, οι οποίες αφορούν νέες κυκλοφορίες (New Music Friday Greece), τελευταία hits (Top Hits Greece), αλλά και αγαπημένα είδη μουσικής: «Greek Pop», «Entehno Voices», «Λαϊκά του Σήμερα», «Λαϊκά και Αξέχαστα», «Hot Greek Rap» και «All Greek Rock”».

Το Spotify μάλιστα επέλεξε να μονοπωλήσουν τα εξώφυλλα των συγκεκριμένων playlists καλλιτέχνες που ανήκουν στο δυναμικό της Minos EMI, μία εταιρεία της Universal Music Group.

Ο SNIK στη «New Music Friday Greece» και τη «Hot Greek Rap», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην «Entehno Voices», η Τάμτα στην «Greek Pop», ο Παύλος Σιδηρόπουλος στην «All Greek Rock», και ο DJ Stephan στην «Top Hits Greece».

Minos EMI - Universal - Hit Channel

Η ιστορία της Minos EMI / Universal χάνεται στις πρώτες δεκαετίες του περασμένου αιώνα. Πρόγονοί της, σήματα σταθμοί στα ελληνικά μουσικά πράγματα.

Στο ρεπερτόριό της είναι καταγεγραμμένο το μουσικό, κοινωνικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι της νεώτερης Ελλάδας.

Η σημερινή Minos EMI / Universal αποτελεί την πρώτη δισκογραφική εταιρία σε ποιότητα, πλούτο ρεπερτορίου και μερίδιο αγοράς.

Διαθέτει σήμερα τον πλουσιότερο κατάλογο με δεκάδες χιλιάδες τίτλους ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE