«Στο σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου» για μια βραδιά γεμάτη μουσική

«Στο σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου» για μια βραδιά γεμάτη μουσική


«Στο σπίτι» του Mega θα μας υποδεχθεί η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας δίνει ραντεβού στο Mega την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το βράδυ για μια ξεχωριστή βραδιά με μουσική και τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μία από τις καλύτερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού με πολυάριθμες δισκογραφικές διακρίσεις, έρχεται «Στο σπίτι» για να μας μαγέψει με τις ερμηνείες της.

«Μια Κόκκινη Γραμμή», «Έντεκα Παρά», «Τις Δύσκολες Στιγμές», «Αν Υπάρχει Παράδεισος», «Φεγγάρι Μου», «Σου Βάζω Δύσκολα», «Χαρτοπόλεμος», «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα», «Δίπλα Σε Σένα» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης Νατάσας Θεοδωρίδου περιλαμβάνονται στο ρεπερτόριο που έχει επιλεγεί ειδικά για την εκπομπή.

Ακόμη, η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, η μοναδική Πίτσα Παπαδοπούλου θα βρεθεί δίπλα της αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Στο σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου - Mega

Στην παρέα και ο Πέτρος Ιακωβίδης που έχει συνεργαστεί επί σκηνής με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και έχει υπογράψει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Παραδόθηκα Σε Σένα», το οποίο προβλέπεται να γίνει μεγάλη επιτυχία.

Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα θα παρουσιάσει μάλιστα για πρώτη φορά το «Παραδόθηκα Σε Σένα» κατά τη διάρκεια της εκπομπής που έχει ετοιμάσει για το Mega.

Ένας ακόμα αγαπημένος φίλος, ο Παντελής Καναράκης θα δώσει στη βραδιά μια διαφορετική νότα με το χιούμορ και την προσωπική επικοινωνία που έχει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο Mega το λαϊκό τραγούδι έχει την τιμητική του.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE