Ο Calvin Harris αποκαλύπτει ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή

Ο Calvin Harris αποκαλύπτει ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή


Τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε πριν λίγα χρόνια με την υγεία του μοιράστηκε ο Calvin Harris.

Ο Calvin Harris αποκάλυψε ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή το 2014.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο 36χρονος DJ και μουσικός παραγωγός ανέφερε ότι στα τέλη του 2014, μία χρονιά που αποδείχθηκε σημαντική για την καριέρα του μουσική, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

«Το 2014 ήταν μία ενδιαφέρουσα χρονιά για μένα, ξεκίνησε με εμένα να ρίχνω τον εαυτό μου από το νούμερο 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο και τελείωσε με την καρδιά μου να επανεκκινείται στην εντατική», έγραψε.

«Αυτού του είδους τα πράγματα συνέβησαν ενδιάμεσα», πρόσθεσε δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την εμφάνισή του στο Electric Daisy Festival στο Λας Βέγκας εκείνη τη χρονιά.

Το 2014 ο Calvin Harris είχε ακυρώσει αρκετές από τις εμφανίσεις του, όπως την παρουσία του στα MTV European Music Awards, επικαλούμενος «καρδιακά προβλήματα» που έπρεπε «να διορθωθούν».

Αργότερα δήλωσε ότι είχε αρρυθμία, μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από ακανόνιστο καρδιακό παλμό. Μετά τη διάγνωση, ο Harris εγκατέλειψε το αλκοόλ για να αποτρέψει την εμφάνιση συμπτωμάτων.

Το 2018 ο Calvin Harris ανέφερε σε ακόλουθό του στο Twitter ότι ήταν νηφάλιος για τέσσερα χρόνια λόγω της αρρυθμίας του.

«Τα πράγματα είναι λίγο λιγότερο διασκεδαστικά, αλλά δεν είχα αρρυθμία από το 2014», έγραψε.

«Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να κατεβάζω δύο μπουκάλια Jack Daniels τη νύχτα, να ζω με ζαχαρωτά γλυκά και να κοιμάμαι σε ένα λερωμένο λεωφορείο όλο το χρόνο, να φωνάζω σε ένα μικρόφωνο για 55 λεπτά και να προσποιούμαι ότι πειράζω ένα πληκτρολόγια 5 φορές την εβδομάδα. Αυτές οι μέρες έχουν περάσει, γιε μου», εξήγησε ο Calvin Harris.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE