Γιώργος Μαζωνάκης: Το μήνυμα καρδιάς στους συνεργάτες και το κοινό για το άλμπουμ του


Τους συνεργάτες του που συνέβαλαν στην επιτυχία του άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» ευχαρίστησε ο Γιώργος Μαζωνάκης με ένα ξεχωριστό μήνυμα καρδιάς.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με ένα βίντεο από καρδιάς λέει ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» γεμάτο συναίσθημα στους συνεργάτες του και στο κοινό για την αποδοχή του άλμπουμ του «Αγαπώ Σημαίνει».

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης μοιράζεται τα συναισθήματα για το άλμπουμ του, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από ένα περίπου χρόνο από τη Minos EMI / Universal και σημειώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Σε ένα απαιτητικό δισκογραφικό περιβάλλον που επικρατούν οι μεμονωμένες κυκλοφορίες, ο Γιώργος Μαζωνάκης επέλεξε και κυκλοφόρησε μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, το άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει».

Ο κόσμος αγκάλιασε τα τραγούδια του δίσκο, τα οποία κυριαρχούν στις πρώτες θέσεις των ραδιοφώνων, ενώ έχουν κι εκατομμύρια προβολές στο YouTube και αναπαραγωγές στο Spotify, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι «αγαπώ σημαίνει, κάτι που σε φέρνει το να θες να φτάσεις στην υπερβολή».

Μετά από πολλά χρόνια ένα άλμπουμ σημειώνει τόσο μεγάλη επιτυχία, με τα τραγούδια του να φτάνουν στην κορυφή το ένα μετά το άλλο.

Γιώργος Μαζωνάκης - Your Face Sounds Familiar - YFSF

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει μεγάλη έμφαση στο λόγο, στη μελωδία, στην ενορχήστρωση των τραγουδιών του και η δημιουργία κάθε τραγουδιού είναι σαν μία «γέννα» για αυτόν, όπως αναφέρει, γι’ αυτό και κάθε τραγούδι το θεωρεί σαν παιδί του.

Το άλμπουμ περιέχει 10 μοναδικά τραγούδια, 10 σπουδαίες ερμηνείες από το Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος με τη δύναμη της φωνής του τραγουδά για όσα τον συγκινούν και τον εμπνέουν, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, η οποία ενισχύεται κάθε μέρα.

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης, με τη συγκλονιστική του ερμηνεία και τον εμπνευσμένο στίχο και μουσική, επικοινωνεί πιο ηχηρά από ποτέ το προσωπικό του καλλιτεχνικό αποτύπωμα.

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης, με το ξεχωριστό αυτό μήνυμα, απευθύνεται στους συνεργάτες του μέσα από στίχους και δικούς τους «κώδικες επικοινωνίας» ευχαριστώντας τους όλους προσωπικά κι εκμυστηρεύεται ότι νιώθει πολύ χαρούμενος, πλήρης κι ευγνώμων που τα τραγούδια του πήραν τη «θέση που τους αρμόζει», κατακτώντας τις πρώτες θέσεις των ραδιοφώνων.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης απευθύνεται στον Γιώργο Σαμπάνη, λέγοντας «Γιώργο, πριν γεννηθώ σ’ είχα διαλέξει;», στον Μιχάλη Κουινέλη «Μιχάλη, τι σημαίνει αγαπώ;», στην Ελένη Γιαννατσούλια «Ελένη, απ’ της Καστέλλας τα στενά ως…το θαύμα;», στο Νίκο Γρίτση «Νίκο, ποιο ποτό πανάθεμά το…;», στην Ελεάνα Βραχάλη «Ελεάνα, όλοι λατρεύουν τους αφρούς, μα το μυαλό ΣΟΥ πάλι όχι…», στον Ηλία Καμπακάκη «Ηλία, αν μ’ ακούς… μ’ ακούς;» και στον Κώστα Καλημέρη, τον μουσικό παραγωγό του, «Κώστα, ίδια μέρα γεννημένοι» και, φυσικά σε όλους τους μουσικούς που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή.

Ο μοναδικός ερμηνευτής κλείνει το βίντεο με ένα μήνυμα γεμάτο νόημα, λέγοντας: «Με τις μεγάλες ώρες σκεφτόμαστε, με το “Ώρες Μικρές” τραγουδάμε».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE