Ο DJ Khaled προαναγγέλλει συνεργασία με τον Drake

Ο DJ Khaled προαναγγέλλει συνεργασία με τον Drake


Τον Drake θα συναντήσει ξανά δισκογραφικά ο DJ Khaled.

Ο DJ Khaled προετοιμάζει τη δυναμική επάνοδό του.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου σαββατοκύριακου, ο μουσικός παραγωγός μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram τις νέες τιμητικές πλακέτες που παρέλαβε.

Μεταξύ τους ο πλατινένιος δίσκος για το τελευταίο άλμπουμ του, το «Father Of Asahd» που κυκλοφόρησε ακριβώς από ένα χρόνο, το Μάιο του 2019.

Ο DJ Khaled ισχυρίστηκε μάλιστα ότι είναι ο μοναδικός hip-hop καλλιτέχνης που έχει στο ενεργητικό του τρία συνεχόμενα πλατινένια άλμπουμ τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο 44χρονος καλλιτέχνης έχει καταφέρει να αφήσει το σημάδι του πραγματοποιώντας μία σειρά συνεργασιών με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, όπως το «I’m The One» με τους Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper & Lil Wayne και το «Wild Thoughts» με τη Rihanna, μεταξύ άλλων.

Στην ίδια ανάρτησή του στο Instagram ο DJ Khaled προανήγγειλε την κυκλοφορία ακόμα μιας δισκογραφικής συνάντησης που θα προκαλέσει αίσθηση, αυτή τη φορά με τον Drake.

«Προσεχώς: Το νέο άλμπουμ είναι στα σκαριά. Το πρώτο single είναι έτοιμο», σχολίασε.

Το single αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, καθώς όπως ανέφερε ο ίδιος ο παραγωγός, «δεν υπάρχει καλοκαίρι χωρίς anthem του DJ Κhaled».

Ο DJ Khaled έχει συναντήσει τον Drake σε τραγούδια όπως τα «Fed Up» (2009), «I’m One» (2011), «No New Friends» (2013), «For Free» (2016) και «To The Max» (2017), στα οποία συμμετείχαν και άλλοι αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες της hip-hop.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE