Οι Pearl Jam ενισχύουν 300 τράπεζες τροφίμων

Οι Pearl Jam ενισχύουν 300 τράπεζες τροφίμων


Το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο δείχνουν οι Pearl Jam.

Τα μέλη των Pearl Jam κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν δει τις ζωές τους να επηρεάζονται από την πανδημία του COVID-19.

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου η μπάντα ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram την έναρξη της συνεργασίας της με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Food Lifeline για να διασφαλίσει ότι θα παραμείνουν γεμάτες οι αποθήκες σε 300 τράπεζες τροφίμων στη δυτική Ουάσινγκτον.

«Η κρίση του COVID-19 είναι μία περίοδος φόβου και αβεβαιότητας. Για πολλούς είχε γίνει επίσης μία περίοδος πεινάς», αναφέρει στο βίντεο που ανάρτησαν οι Pearl Jam ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Stone Gossard.

«Εάν χρειάζεστε βοήθεια τώρα, παρακαλώ μεταβείτε στον ιστότοπο της Food Lifeline για να βρείτε την πλησιέστερη σε εσάς τράπεζα τροφίμων. Όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια μερικές φορές και η υποστήριξη μεταξύ μας σε αυτές τις περιόδου είναι αυτό που μας κάνει κοινότητα» , τόνισε στη συνέχεια.

«Γι’ αυτό οι Pearl Jam στηρίζουν την Food Lifeline, για να διατηρήσει γεμάτα τα ράφια 300 τραπεζών τροφίμων σε ολόκληρη τη Δυτική Ουάσιγκτον», πρόσθεσε.

Τον περασμένο μήνα οι Pearl Jam συμμετείχαν στην καμπάνια «All In Challenge», που έχει χαρακτηριστεί ως ο μεγαλύτερος διαδικτυακός έρανος στην ιστορία, για να βοηθήσουν στη συγκέντρωση κεφαλαίων για την ανακούφιση από τον COVID-19.

Το έπαθλο που προσφέρουν οι Pearl Jam στο διαγωνισμό τους είναι ένα «Πακέτο γενεθλίων», δίνοντας την ευκαιρία σε έναν τυχερό σκληροπυρηνικό οπαδό τους να γιορτάσει τα γενέθλιά του περνώντας μία ημέρα στο πλευρό του frontman Eddie Vedder και της υπόλοιπης μπάντας.

Μέχρι στιγμής από την καμπάνια «All In Challenge» έχουν συγκεντρωθεί 44,5 εκατομμύρια δολάρια από το ποσό των 100 εκατομμυρίων που έχει τεθεί ως στόχος.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE