Οι Jonas Brothers επιβεβαιώνουν ότι το νέο άλμπουμ τους θα έρθει μέσα στο 2020

Οι Jonas Brothers επιβεβαιώνουν ότι το νέο άλμπουμ τους θα έρθει μέσα στο 2020


Οι Jonas Brothers μίλησαν για τα νέα τραγούδια τους.

Μην εκπλαγείτε αν το νέο άλμπουμ των Jonas Brothers κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του έτους.

Οι Nick, Joe και Kevin Jonas μίλησαν μέσω Zoom στην εκπομπή «On Air with Ryan Seacrest» και αποκάλυψαν ανακοίνωσαν ότι ο διάδοχος του δίσκου τους «Happiness Begins», που κυκλοφόρησε το 2019, θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

Την Παρασκευή 15 Μαΐου οι Jonas Brothers κυκλοφόρησαν δύο ολοκαίνουργια τραγούδια: Το ακαταμάχητο «X» με τη συμμετοχή της Karol G και το «Five More Minutes», το οποίο είχαν παρουσιάσει πρώτη φορά στην εμφάνισή τους στα Βραβεία Grammy 2020.

«Το “Five More Minutes” ήταν ένα τραγούδι που το γράψαμε σχεδόν πριν από ενάμιση χρόνο», είπε ο Nick Jonas στον Ryan Seacrest.

«Πριν ξεκινήσει η περιοδεία, πήγαμε σε ένα ησυχαστήριο με μερικούς από τους φίλους μας που γράφουν τραγούδια και ήταν εν μέρει παιχνίδι και εν μέρει δουλειά και υπήρξαν ένα σωρό τραγούδια που προέκυψαν από αυτό».

Ο Nick Jonas πρόσθεσε ότι το «Five More Minutes» έθεσε τη βάση για τον επόμενο δίσκο τους.

«Έτσι ως ένας τρόπος να δώσουμε μία γεύση από το άλμπουμ. όταν ετοιμάζαμε την εμφάνιση στα Grammy, είπαμε: “Γιατί να μην παίξουμε ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι;”», ανέφερε ο 27χρονος τραγουδιστής.

«Φάνηκε να ήταν η σωστή στιγμή να δώσουμε σε όλους στο σπίτι κάτι να ακούνε και σκεφτήκαμε γιατί να μην κυκλοφορήσουμε αυτό το τραγούδι (το «Five More Minutes») καθώς επίσης και το “X”», συμπλήρωσε ο Nick για την κυκλοφορία των δύο νέων singles.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE