Η Sia αποκαλύπτει ότι υιοθέτησε δύο έφηβα αγόρια

Η Sia αποκαλύπτει ότι υιοθέτησε δύο έφηβα αγόρια


Δύο αγόρια που δεν πληρούσαν πια λόγω ηλικίας τις προϋποθέσεις για το σύστημα ανάδοχης φροντίδας υιοθέτησε η Sia.

Η Sia αποκάλυψε ότι είναι πλέον μητέρα δύο εφήβων αγοριών.

Η 44χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ανέφερε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «The Morning Mash Up» του SiriusXM ότι υιοθέτησε τα δύο αγόρια – που είναι τώρα 19 ετών – πέρυσι.

«Στην πραγματικότητα υιοθέτησα δύο γιους πέρυσι», είπε η Sia. «Και οι δύο ήταν 18 – είναι 19 ετών τώρα. Δεν πληρούσαν πια τις προϋποθέσεις για το σύστημα ανάδοχης φροντίδας. Ναι, τους αγαπώ», πρόσθεσε.

Η Sia μίλησε επίσης για τις σχέσεις της με τους δύο γιους της κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, φορώντας ένα γιγαντιαίο φιόγκο και μία παραλλαγή της δίχρωμης περούκας με την οποία κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

«Και οι δύο το βρίσκουν πολύ δύσκολο, ο ένας περισσότερο από τον άλλο. Αλλά και οι δύο κάνουν πράγματα που είναι πραγματικά καλά για αυτούς τώρα, που είναι πραγματικά χρήσιμα. Κάνουν πολλά εκπαιδευτικά πράγματα που είναι καλά για αυτούς», τόνισε η τραγουδίστρια.

Πριν από ένα χρόνο η Sia είχε προσφερθεί να υιοθετήσει ένα 16χρονο αγόρι με το όνομα Dasani που είχε εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ «Foster» του HBO.

«Γεια σου Dasani από το “Foster” στο HBO. Θα ήθελα να σε υιοθετήσω», είχε γράψει το Μάιο του 2019 σε μήνυμά της στο Twitter, το οποίο διέγραψε στη συνέχεια.

«Προσπαθούμε απλώς να σε βρούμε και να γίνει ο έλεγχος του σπιτιού μου κ.λπ. Αλλά θέλω να ξέρεις ότι θα έχεις ένα σπίτι μαζί μου», είχε συμπληρώσει.

Η Sia είχε αναφέρει επίσης ότι «μόλις» είχε υιοθετήσει ένα γιο σε συνομιλία που είχε τον περασμένο Φεβρουάριο με το GQ, στο πλαίσιο συνέντευξης του Diplo στο περιοδικό.

«Έχω αποφασίσει να είμαι μόνη για το υπόλοιπο της ζωής μου και μόλις υιοθέτησα έναν γιο, δεν έχω χρόνο για μια σχέση», είχε πει τραγουδίστρια.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE