Η Noah Cyrus περιγράφει ότι ήταν «αφόρητο» να μεγαλώνει στη σκιά της Miley Cyrus

Η Noah Cyrus περιγράφει ότι ήταν «αφόρητο» να μεγαλώνει στη σκιά της Miley Cyrus


«Ήταν εντελώς αφόρητο», περιγράφει η Noah Cyrus.

Η Noah Cyrus λύγισε μιλώντας για τα χρόνια που πέρασε μεγαλώνοντας στη σκιά της αδελφής της Miley Cyrus.

Η 20χρονη έκανε ζωντανή μετάδοση στο Instagram με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της EP «The End of Everything» και αναφέρθηκε στο τραγούδι της «Young & Sad», το οποίο είναι εμπνευσμένο από την παιδική της ηλικία.

«Σκέφτομαι μόνο το μήνυμα του δεύτερου κουπλέ, ότι γεννήθηκα στην οικογένεια στην οποία γεννήθηκα, όλοι με έκαναν να περνώ δύσκολα που δυσκολευόμουν να είμαι η μικρή αδελφή της Miley», είπε η Noah

«Αλλά πάντα ένιωθα ότι ήμουν εκείνο το άτομο για το οποίο δεν ενδιαφερόταν κανείς εξαιτίας όσων μου έλεγε ο κόσμος στο διαδίκτυο», συνέχισε.

«Ήταν εντελώς αφόρητο και γι ‘αυτό γράφω (στο τραγούδι): “Η αδερφή μου μοιάζει με λιακάδα / Πάντα φέρνει καλό φως όπου κι αν πάει / Και γεννήθηκα από σύννεφα βροχής / Ευλογημένη στις σκιές της”», εξήγησε η Noah Cyrus.

Σε παρόμοιο κλίμα κινήθηκε και η πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό tmrw.

«Δεν έρχεται ποτέ κανείς σε εσένα και δεν σε αποκαλεί με το όνομά σου. Αυτό θα σε κάνει πραγματικά χαλιά σαν παιδί, θα σε κάνει να νιώσεις σαν να μην έχεις καν σημασία για τον κόσμο, να μην γνωρίζουν καν το όνομά σου», ανέφερε για τη σχέση της με τη Miley.

«Πάντα καταλάβαινα ότι είχα ένα “ισχυρό” επώνυμο ή ένα γνωστό επώνυμο, οπότε δεν ήταν πραγματικά αυτό με το οποίο ήθελα να είμαι συνδεδεμένη. Πάντα ήθελα να είμαι συνδεδεμένη με το Noah», πρόσθεσε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE