Καίτη Γαρμπή: Έγινε μάσκα για τον κορονοϊό για καλό σκοπό

Καίτη Γαρμπή: Έγινε μάσκα για τον κορονοϊό για καλό σκοπό


Οι μάσκες που διαθέτει προς πώληση η Καίτη Γαρμπή φτιάχτηκαν για να μας φτιάξουν τη διάθεση αλλά και για να προσφέρουν μια σταγόνα ανακούφισης στους τετράποδους φίλους μας.

Σε ακόμα μία πρωτότυπη κίνηση και, μάλιστα για καλό σκοπό πρωταγωνιστεί η Καίτη Γαρμπή, καθώς η μορφή της τυπώθηκε σε μάσκες για τον κορονοϊό, οι οποίες πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Τις μάσκες προστασίας σχεδίασε ο γνωστός σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος και σε αυτές υπάρχει η Καίτη Γαρμπή μέσα από τα kaitoji, τα δικά της emojis που έχει λανσάρει εδώ και μερικά χρόνια και κάνουν θραύση στα social media.

Στο κέντρο της μάσκας δεσπόζει το kaitoji «Κιβωτός», από τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία της Καίτης Γαρμπή, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο.

Η συνεργασία κορυφής των δύο καλλιτεχνών θα συμπεριληφθεί στο επικείμενο νέο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο η τραγουδίστρια θα μοιραστεί κάποιες από τις επιτυχίες της με άνδρες τραγουδιστές της πρώτης γραμμής. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum.

Μέσα από την «Κιβωτό» η Καίτη Γαρμπή συνεχίζει την πλούσια κοινωνική της δράση.

Τα έσοδα από το video για το ντουέτο του «Κιβωτός», που παραμένει εδώ και εβδομάδες στις κορυφαίες τάσεις του YouTube, διατίθενται για την Κιβωτό Του Κόσμου, τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού.

Από την άλλη πλευρά, το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τις μάσκες, οι οποίες πωλούνται από το e-shop της Panik, θα δοθεί για τη βοήθεια των αδέσποτων ζώων.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE