Η Stefania παρουσιάζει το Dance Remix του «SUPERG!RL»

Η Stefania παρουσιάζει το Dance Remix του «SUPERG!RL»


Να βάλει φωτιά στο φετινό καλοκαίρι θέλει η Stefania με την ανανεωμένη εκδοχή του του «SUPERG!RL».

Την dance έκδοση του «SUPERG!RL» παρουσιάζει η Stefania.

H Stefania απέδειξε ό,τι ήρθε για να μείνει με την εμφάνισή της στο «Europe Shine A Light», το show που διοργανώθηκε στη θέση του τελικού του 65ου Διαγωνισμού της Eurovision, στον οποίο η 17χρονη τραγουδίστρια θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια ελληνικής καταγωγής, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία, συμμετείχε στο «Europe Shine A Light» με το «SUPERG!RL», το τραγούδι που θα ερμήνευε υπό διαφορετικές συνθήκες στη Eurovision του 2020.

Το «SUPERG!RL» γνώρισε αξιοσημείωτη επιτυχία από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του.

Μέσα σε μόλις λίγους μήνες έχει συγκεντρώσει 1.100.000 streams στο Spotify και 4 εκατομμύρια views στο YouTube, ενώ έχει κάνει είσοδο στο chart του iTunes σε πλήθος ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Σουηδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Δανία και πολλές άλλες.

Η Stefania, η οποία θα είναι εκπρόσωπος της Ελλάδα και Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και το 2021 στο Ρότερνταμ, επιστρέφει με μια ανανεωμένη εκδοχή του «SUPERG!RL».

Η dance έκδοση του «SUPERG!RL» ήρθε για να βάλει φωτιά στο φετινό καλοκαίρι και να μας κάνει να το χορέψουμε.

Η μουσική του «SUPERG!RL» είναι δημιουργία του Δημήτρη Κοντόπουλου και των ARCADE, οι οποίοι έγραψαν και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τη Sharon Vaughn.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE