Η Ellie Goulding δηλώνει ότι μένει νηστική για 40 ώρες για να μειώσει τη φλεγμονή

Η Ellie Goulding δηλώνει ότι μένει νηστική για 40 ώρες για να μειώσει τη φλεγμονή


«Η νηστεία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε ένα διάλειμμα στο πεπτικό σας σύστημα», υποστηρίζει η Ellie Goulding.

Τις αντιδράσεις των κοινωνικών δικτύων προκάλεσε η δήλωση της Ellie Goulding ότι επιλέγει να απέχει από κάθε είδους στερεάς τροφής επί 40 συνεχόμενες ώρες για να μειώσει τις φλεγμονές στον οργανισμό της.

Η τραγουδίστρια δήλωσε στη Mirror ότι όταν εφαρμόζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το μόνο που πίνει επί δύο ημέρες είναι νερό με ηλεκτρολύτες, τσάι και καφέ. Ωστόσο επιμένει ότι ακολουθεί με τη διαδικασία με ασφάλεια για την υγεία της.

«Το κάνω με πολλή ασφάλεια έχοντας τρώγοντας σκόπιμα θρεπτικό φαγητό την προηγούμενη και την επόμενη ημέρα», σχολίασε.

«Την ημέρα της νηστείας πίνω ηλεκτρολύτες υψηλής ποιότητας και πολύ νερό (συν τσάι και καφέ). Η νηστεία είναι ασφαλής και ευεργετική, εκτός εάν είστε διαβητικοί ή έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας, πρόσθεσε.

Η Ellie Goulding ανέφερε ότι αυξάνει σταδιακά το διάστημα που μένει νηστική, ξεκινώντας από τις 12 ώρες, ώστε να προετοιμάσει τον οργανισμό της για τη νηστεία των 40 ωρών.

«Η νηστεία από καιρό σε καιρό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε ένα διάλειμμα στο πεπτικό σας σύστημα. Βοηθά στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα και βοηθά στην καταπολέμηση της φλογμενής, η μητέρα όλων των προβλημάτων υγείας», σημείωσε η τραγουδίστρια.

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων άσκησαν κριτική στην Ellie Goulding για την πρακτική που ακολουθεί.

«Το αποκαλείς “νηστεία” ή λες ότι “μειώνει τη φλεγμονή”, όμως είναι διατροφική διαταραχή», έγραψε μία χρήστης του Twitter, κατακεραυνώνοντας την τραγουδίστρια για το πρότυπο που προβάλλει: «Τι γίνεται για τα παιδιά που σκέφτονται ήδη ότι πρέπει να λιμοκτονήσουν;», πρόσθεσε.

Η Ellie Goulding απάντησε στο tweet λέγοντας: «Τρώω στ’ αλήθεια τεράστιες ποσότητες και γυμνάζομαι τακτικά. Είμαι εξαιρετικά υγιής, πίνω μερικές φορές, τρώω ό,τι θέλω και μετά νηστεύω για μία μέρα την εβδομάδα».

«Δεν μένω νηστική», τόνισε και υποστήριξε ότι θεωρεί τον εαυτό της καλό πρότυπο.

 

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE