Η Demi Lovato εξομολογείται ότι ζούσε σε «ψυχική φυλακή»

Η Demi Lovato εξομολογείται ότι ζούσε σε «ψυχική φυλακή»


«Ήμουν σε μια ψυχική φυλακή μέσα στο κεφάλι μου», παραδέχεται η Demi Lovato.

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η Demi Lovato στο podcast «I Weigh» της Jameela Jamil, αποκαλύπτοντας ότι ζούσε σε «ψυχική φυλακή» αναφορικά με την εικόνα του σώματός της.

Η τελευταία συνέντευξη της 27χρονης τραγουδίστριας έδωσε συνέχεια στις εξομολογήσεις της για τη διατροφική διαταραχή που αντιμετώπισε.

«Σχεδόν ενάμιση χρόνο πριν, ήμουν στη θεραπεία και σκεφτόμουν: “Εντάξει. Εδώ είμαστε πάλι. Πρέπει πραγματικά να επικοινωνήσω αυτό το πράγμα επειδή με έχει ακολουθήσει ξανά στη θεραπεία μαζί με άλλα θέματα”. Σκεφτόμουν: “Εντάξει, τι πρέπει να κάνω για να το νικήσω τελικά για πάντα, επειδή δεν μπορώ να το κρύβω με την υπερβολική άσκηση και τη δίαιτα και να το αποκαλώ υγιές», παραδέχτηκε η Demi Lovato.

«Ήμουν σε μια ψυχική φυλακή μέσα στο κεφάλι μου. Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν γυμναστική δύο φορές την ημέρα και να μην βρίσκονται σε μία ψυχική φυλακή, αλλά αυτή δεν είμαι εγώ», υπογράμμισε η τραγουδίστρια.

Η Demi Lovato μίλησε επίσης για την Jameela Jamil για το περιστατικό με την υπερβολική δόση ναρκωτικών που λίγο έλειψε να της κοστίζει τη ζωή το καλοκαίρι του 2018.

«Το σώμα μου επέζησε από κάτι τρελό, από μία επιθανάτια εμπειρία και είμαι εδώ σήμερα. Είναι εντάξει για μένα να κοιτάζω στον καθρέφτη και να λέω ότι “δεν είμαι εκεί που θέλω να είμαι”», εξομολογήθηκε.

Η Jameela Jamil φαίνεται πως έχει το δικό της τρόπο να κάνει τους καλεσμένους της να νιώθουν άνετα και να ανοίγονται όταν μιλούν μαζί της.

«Με εκπλήσσει πόσο ανοιχτοί είναι», ανέφερε η 34χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια για τους καλεσμένους στο podcast που διαθέτει.

«Και με κάνει να νιώθω πολλή αγάπη για εκείνους. Και νομίζω συγκεκριμένα, υπάρχει κάτι σε αυτή τη στιγμή όπου οι άνθρωποι θέλουν να συνδεθούν μεταξύ τους και να κατανοήσουν ο ένας τον άλλον», επισήμανε.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE