Γιώργος Παπαδόπουλος: Ο απίστευτος τρόπος που γνώρισε τη σύντροφό του και η πατρότητα στην καραντίνα

Γιώργος Παπαδόπουλος: Ο απίστευτος τρόπος που γνώρισε τη σύντροφό του και η πατρότητα στην καραντίνα


Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε για τον απίστευτο τρόπο που γνώρισε τη σύντροφό του και για την πατρότητα στην καραντίνα.

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξομολογήσεις για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Το Πρω1νό», τον επικό τρόπο με τον οποίο γνώρισε τη σύντροφό του, Γαλατεία, με την οποία έχουν αποκτήσει το σχεδόν δύο ετών αγοράκι τους, τον Άγγελο.

«Την έκλεψα! Στη Θεσσαλονίκη τη γνώρισα. Της είπα “εσύ από σήμερα είσαι μαζί μου”. Μου έκανε κάποιες δυσκολίες στην αρχή. Ήρθε να με ακούσει σε μαγαζί με την παρέα της. Όταν την είδα σταμάτησε ο χρόνος!», θυμήθηκε.

«Έκανα ένα χρόνο μετά να την ξαναδώ, δεν ήξερα ούτε το όνομα της. Μετά από ένα χρόνο ήρθε να με ξανακούσει και εκεί την έκλεψα», συνέχισε.

«Πήγα κάτω για ποτό μετά το τέλος και της είπα “έλα λίγο έξω μαζί μου”. Βγαίνω έξω, πήρα λουλούδια και της είπα “μπες στο αμάξι” και από τότε είμαστε μαζί”!», περιέγραψε ο Γιώργος για τη γνωριμία τους, προσθέτοντας πως, επειδή έχει κακή σχέση με το χρόνο, δεν θυμάται επακριβώς πόσο καιρό είναι μαζί.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα ο ταλαντούχος τραγουδοποιός κυκλοφόρησε» από την Panik Records και την Criminal Music το τραγούδι «Αγάπη Μου», το οποίο έχει αφιερώσει στη γυναίκα του και το παιδί του.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε και για την πατρότητα κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Αυτές τις μέρες ξεκουράστηκα και πέρασα χρόνο με το μικρό, που δεν με ήθελε καθόλου. Τώρα ξεκινάει να με θέλει και προσπαθώ να κερδίσω μία θέση στην καρδιά του», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, το καλοκαίρι θα κάνει συναυλίες με τον STAN Αντιπαριώτη.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE