«Αερικό»: Το τραγούδι που έντυσε τον «εμφύλιο» στις «Άγριες Μέλισσες»

«Αερικό»: Το τραγούδι που έντυσε τον «εμφύλιο» στις «Άγριες Μέλισσες»


Το «Αερικό» μαγνήτισε το κοινό στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

O Alex Sid συνεχίζει με το «Αερικό» το σερί των προσωπικών του τραγουδιών που ντύνουν την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Μετά το «Μάτια Κλειστά» και το «Κάθε Δειλινό», ο ταλαντούχος τραγουδοποιός παρουσιάζει ένα δραματικό τραγούδι για τις εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις του καθενός μας.

Και αυτή τη φορά ο Alex Sid συνθέτει μοναδικά, με την κιθάρα, τη μαντόλα, τον μπαγλαμά και τα κρουστά να πλαισιώνουν αριστοτεχνικά τη δυνατή ερμηνεία του.

Τους εμπνευσμένους στίχους έχει γράψει η Ουρανία Πατέλλη.

«Δύο τα βουνά, το ένα το ‘χω ανέβει, τ’ άλλο σιγανά, το ‘κανες να υψώσει και να τυραννά και να τυραννά… Έλα τρελό αερικό να σαρώσεις, να μη μείνει στάχυ, κάν΄ τον πόνο γλυκό ούτε δύναμη ούτε δάκρυνα ‘χει…»

Το «Αερικό» μαγνήτισε αμέσως τις εντυπώσεις του κοινού στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες τη Δευτέρα 18 Μαΐου.

Το τραγούδι συνόδευσε μουσικά τη μαύρη νύχτα στο τηλεοπτικό Διαφάνι, το οποίο προετοιμάζεται για ένα νέο εμφύλιο τη στιγμή που στις κρεβατοκάμαρες πολλών ηρώων εκτυλίσσονται προσωπικοί πόλεμοι.

Το «Αερικό» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Oxygen.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE