Οι Rolling Stones αναθέτουν στον Alok το Remix του «Living In A Ghost Town»

Οι Rolling Stones αναθέτουν στον Alok το Remix του «Living In A Ghost Town»


Στον Βραζιλιάνο Alok ανέθεσαν οι Rolling Stones το remix του «Living in A Ghost Town».

Οι Rolling Stones χαρίζουν στους θαυμαστές τους ένα φανταστικό remix του νέου τους single «Living in A Ghost Town», το πρώτο πρωτότυπο τραγούδι της θρυλικής μπάντας μέσα σε οκτώ χρόνια.

Το «Living in A Ghost Town» αποκαλύφθηκε στις 23 Απριλίου και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις του κοινού και των μέσων ενημέρωσης.

Το νέο τραγούδι των Rolling Stones έχει κατακτήσει των πωλήσεων στο ελληνικό iTunes και έχει βρεθεί στο Νο. 2 του Διεθνούς Digital Singles Chart, όπως καταγράφεται από την IFPI.

Ο Mick Jagger ανέφερε ότι έγραψε τους στίχους του «Living in A Ghost Town» μέσα σε 10 λεπτά και αποκάλυψε ότι το συγκρότημα επιτάχυνε τις διαδικασίες για την κυκλοφορία του τραγουδιού εξαιτίας της σύνδεσής του με την κατάσταση του πλανήτη κατά μήκος της πανδημίας του COVID-19.

Οι Rolling Stones εμπιστεύονται τώρα το νέο τραγούδι τους στον Βραζιλιάνο DJ και παραγωγό Alok, ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες στη Λατινική Αμερική που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη παρουσία στη διεθνή σκηνή.

Ο Alok προσθέτει στο «Living In A Ghost Town» έναν αισιόδοξο τόνο που δένει άψογα με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του Mick Jagger.

Το «Living in A Ghost Town» κυκλοφορεί ήδη από την Polydor Records / Universal Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις streaming υπηρεσίες.

Από τις 29 Μαΐου το νέο τραγούδι των Rolling Stones θα είναι διαθέσιμο σε CD single και στις 26 Ιουνίου το «Living in A Ghost Town» θα κυκλοφορήσει σε χρωματιστό (μοβ και πορτοκαλί) βινύλιο 10 ιντσών.

Παράλληλα οι Rolling Stones διαθέτουν στο ηλεκτρονικό κατάστημά τους ένα T-shirt με το εικαστικό του «Living in A Ghost Town» και το πασίγνωστο σύμβολο της μπάντας, σημειώνοντας ότι το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις θα παραχωρηθούν στη μη κερδοσκοπική οργάνωση MusiCares της αμερικανικής Ακαδημίας Ηχογράφησης.

Το «Living in A Ghost Town» αποδεικνύει ότι μετά από 58 χρόνια πορείας, οι Rolling Stones συνεχίζουν να ενθουσιάζουν τους θαυμαστές τους, ακόμα και στην καραντίνα.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE