Διεθνές Airplay Chart: Οι 20 κορυφαίες ξένες επιτυχίες της εβδομάδας (20/2020)


Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το εθιστικό τραγούδι «Dance Monkey» της Tones and I συμπληρώνει 15 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart, ενώ παράλληλα διατηρείται για 14η διαδοχική εβδομάδα στο Νο. 1 του μικτού ρεπερτορίου.

Η τραγουδίστρια – δημιουργός Tones and I από την Αυστραλία έχει κατακτήσει ολόκληρο τον πλανήτη με την επιτυχία του «Dance Monkey».

Το τραγούδι έχει αντικρίσει την κορυφή σε πλήθος χωρών, όπως Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Ολλανδία, Φινλανδία, Γερμανία, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία, Νότια Αφρική και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έχει καταρρίψει για τις περισσότερες εβδομάδες παραμονής στο Νο. 1 του αυστραλιανού chart από καλλιτέχνη της χώρας.

Η παγκόσμια επιτυχία «Dance Monkey» της Tones and I ξεπέρασε τα 995 εκατομμύρια views στο YouTube και τα 2 δισεκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το τραγούδι μπήκε επίσης στη δεκάδα του Billboard Ηot 100, ενώ στην Ευρώπη πέτυχε το ακατόρθωτο. Το «Dance Monkey» κατάφερε να μείνει στην κορυφή του βρετανικού chart για πάνω από 11 εβδομάδες, συντρίβοντας κάθε γυναικείο ρεκόρ.

Νέες είσοδοι

Καμία νέα είσοδος δεν καταγράφεται αυτήν την εβδομάδα.

Αξιοσημείωτα

Αυτήν την εβδομάδα τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν το «Say So» της Doja Cat (+6 θέσεις – Νο. 13), το «Breaking Me» του Topic και του A7S (+3 θέσεις – Νο. 12) και το «Hola Señorita (Maria)» του Maître GIMS και του Maluma (+3 θέσεις – Νο. 14).

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE