Γιάννης Γρόσης – «Ξέρει Κανείς»: Ο νικητής του «X Factor» στο πρώτο τραγούδι του

Γιάννης Γρόσης – «Ξέρει Κανείς»: Ο νικητής του «X Factor» στο πρώτο τραγούδι του


Με τη γνήσια και καθαρή λαϊκή χροιά του και το δυναμισμό του ερμηνεύει ο Γιάννης Γρόσης το «Ξέρει Κανείς».

Ο Γιάννης Γρόσης, νικητής του τελευταίου «X Factor», κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο και μας παρουσιάζει το «Ξέρει Κανείς».

Ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδιστής που ξεχώρισε και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, ερμηνεύει ένα γεμάτο συναισθήματα κομμάτι για την επόμενη μέρα του χωρισμού.

Το «Ξέρει Κανείς» έχει την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και του ξεχωριστού στιχουργού Θάνου Παπανικολάου, ενός διδύμου που έχει γράψει δεκάδες επιτυχίες.

Ο Γιώργος Θεοφάνους αναγνώρισε και εκτίμησε το ταλέντο του Γιάννη Γρόση κατά τη διάρκεια του «X Factor» και του πρότεινε on air να συνεργαστούν στις επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις του.

Ο καταξιωμένης συνθέτης δημιούργησε ακόμα μία δυνατή σύνθεση, που «ντύθηκε» με  λόγια μέσα από τη γραφή του Θάνου Παπανικολάου.

Ο Γιάννης Γρόσης ερμηνεύει το «Ξέρει Κανείς» με τη γνήσια και καθαρή λαϊκή χροιά του και το δυναμισμό του και μας χαρίζει ένα λαϊκό τραγούδι που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα και έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας.

«Πού είναι, τι κάνει, πού πάει Ξέρει κανείς; Τις νύχτες με ποιον τις περνάει, ξέρει κανείς; Ξεχνάει, θυμάται, μακριά μου φοβάται, τα φώτα όταν σβήνει, υπάρχω για ‘κείνη… Ξέρει κανείς; Ξέρει κανείς;»

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE