Ο Tyga συμμετέχει στο Remix για το «Skechers» του DripReport

Ο Tyga συμμετέχει στο Remix για το «Skechers» του DripReport


Τον Tyga επιστρατεύει ο DripReport για το remix του viral τραγουδιού «Skechers».

Ο DripReport, ο ανερχόμενος καλλιτέχνης και δημιουργός περιεχομένου που έχε κατακτήσει το διαδίκτυο, μόλις κυκλοφόρησε το remix του single «Skechers» με τη συμμετοχή του Tyga.

Η νέα συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών προέκυψε όταν ο Tyga τραγούδησε την πρωτότυπη εκδοχή του τραγουδιού στο TikTok και στη συνέχεια δημοσίευση ένα βίντεο στο οποίο ραπάρει πάνω στο κομμάτι.

O DripReport έχει ήδη αναδειχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο με το viral single του «Skechers». Συνδυάζοντας επιρροές από την Ινδία, το Πακιστάν, την Αμερική και την κουλτούρα του ίντερνετ, έχει καταφέρει να χαράξει ένα νέο μονοπάτι στην μουσική και τα social media.

Ο DripReport έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views στο YouTube αλλά και στις κοινωνικές πλατφόρμες, ενώ αποκτήσει πιστό κοινό δημιουργώντας remixes γνωστών διεθνών επιτυχιών.

Το «Skechers» γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία καθώς έχει 300 εκατομμύρια streams στις ψηφιακές πλατφόρμες. Είναι το τραγούδι που έχει μείνει τον περισσότερο καιρό στην κορυφή του Viral Chart στην ιστορία του Spotify, ενώ έχει βρεθεί και πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 50 της πλατφόρμας.

Αντίστοιχη επιτυχία έχει σημειώσει το «Skechers» και στην Ελλάδα, καθώς έχει φτάσει στην κορυφή του Viral 50 στο Spotify.

Επίσης το single έχει εμφανιστεί στα charts σε Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Ιρλανδία, Σουηδία, Ελβετία, Γερμανία και Καναδά.

Στο Tik Tok το τραγούδι μετρά πάνω από 3 εκατομμύρια videos και το επίσημο music video διαθέτει πάνω από 70 εκατομμύρια views στο στο YouTube.

Κυκλοφορεί από την Panik Records και τη Sony Music.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE