Πένθος για τους Coldplay – Έφυγε από τη ζωή στενός συνεργάτης τους

Πένθος για τους Coldplay – Έφυγε από τη ζωή στενός συνεργάτης τους


Στο πένθος βυθίστηκαν οι Coldplay.

Οι Coldplay θρηνούν το θάνατο του στενού συνεργάτη τους Ben Farrey, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τα live visuals στις συναυλίες της μπάντας.

«Είμαστε λυπημένοι που αναφέρουμε ότι χάσαμε ένα από τα πιο αγαπημένα και ταλαντούχα μέλη της ομάδας μας», έγραψε το συγκρότημα στα κοινωνικά δίκτυα δημοσιεύοντας ένα βίντεο του Farrey.

«Ο Ben Farrey ήταν επικεφαλής των live visuals. Ήταν υπεύθυνος για όλα όσα βλέπατε στις οθόνες στις ζωντανές εμφανίσεις μας. Αν έχετε καταφέρει να δείτε ένα show, θα ξέρετε ότι ήταν παράλογα καλός στη δουλειά του», αναφέρει το βρετανικό συγκρότημα στην ανάρτησή του.

«Ήταν επίσης ένας από τους πιο ευγενικούς και γενναιόδωρους ανθρώπους που θα μπορούσατε ποτέ να συναντήσετε. Σε αγαπάμε, Ben», τονίζουν οι Coldplay.

Την ανάρτηση συνυπογράφουν όλα τα μέλη της μπάντας, οι Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman, Will Champion και Phil Harvey, όπως και ο μάνατζέρ τους, Dave Holmes.

Στο βίντεο που δημοσίευσαν οι Coldplay παρακολουθούμε τον Ben Farrey να μιλάει για το πιο αγαπημένο του κομμάτι στη δουλειά του.

«Αυτό που πραγματικά μου αρέσει είναι να έρχομαι στη δουλειά, γιατί η ημέρα που δουλεύω είναι η ημέρα που περίμεναν χιλιάδες άνθρωποι», λέει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

«Η προσδοκία και ο ενθουσιασμός – υπάρχει ηλεκτρισμένη ενέργεια στον αέρα», συμπληρώνει.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE