Η Charli XCX κυκλοφορεί το άλμπουμ «how I’m Feeling Now»

Η Charli XCX κυκλοφορεί το άλμπουμ «how I’m Feeling Now»


Σε καραντίνα έγραψε η Charli XCX το «how I’m feeling now».

Η Charli XCX αποκαλύπτει το νέο άλμπουμ της «how I’m feeling now» που κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εγχείρημα, καθώς η Charli XCX έγραψε, ηχογράφηση και έκανε την παραγωγή των τραγουδιών μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων ενώ βρισκόταν σε απομόνωση, λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Το άλμπουμ είναι απόλυτα ενδεικτικό της εποχής του κορονοϊού, με την 27χρονη τραγουδίστρια να χρησιμοποιεί ό,τι εργαλεία είχε στη διάθεσή της.

Το «how I’m feeling now» επαναπροσδιορίζει τον ορισμό της συνεργασίας. Η Charli XCX απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στους θαυμαστές της να υποβάλλουν τη γνώμη τους σε κάθε στάδιο της δημιουργικής διαδικασίας και να συνεισφέρουν σε κάθε πτυχή του δίσκου συνεισφέροντας στα βίντεο, στις επιλογές των singles και σε άλλα θέματα.

Αυτή η προσέγγιση είχε ως αποτέλεσμα ένα άλμπουμ που ανήκει ολοκληρωτικά στην κατηγορία «κάν’ το μόνος σου» και διατηρεί τον τολμηρό, ενδοσκοπικό και απρόβλεπτο χαρακτήρα του.

Η Charli XCX εξετάζει στα 11 τραγούδια του «how I’m feeling now» πληθώρα συναισθημάτων που απέκτησαν διαφορετική διάσταση κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Είναι ένα άλμπουμ που διασχίζει όλο το φάσμα των συναισθημάτων της κοινωνικής απομόνωσης,

Το «how I’m feeling now», όπως και η περίοδος της πανδημίας, αποκάλυψε νέες διόδους (συν)εργασίας σε πρωτόγνωρες συνθήκες, μεγιστοποιώντας τη χρήση όλων των διαθέσιμων εργαλείων.

Με τη βοήθεια των θαυμαστών της, η Charli XCX δημιούργησε το δικό της μουσικό σύμπαν μέσα από την άνεση του σπιτιού της.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE