Ο Maluma τραγουδά στο Ζάππειο – Δείτε το Video του «ADMV» που γυρίστηκε στην Ελλάδα


Στο Ζάππειο Μέγαρο, ένα χώρο συνυφασμένο με τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας, γυρίστηκε το νέο music video του Maluma. 

Ο Maluma δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει στην Ελλάδα όπως ήθελε τα γυρίσματα για το music video του «ADMV», καθώς η επίσκεψή του στη χώρα μας συνέπεσε με την έναρξη των μέτρων κατά της πανδημίας, ωστόσο δίνει στους θαυμαστές του μία εικόνα από την Αθήνα.

Το «ADMV» είναι μία ρομαντική μπαλάντα που κυκλοφόρησε από τη Sony Music Latin στα τέλη Απριλίου, αποκαλύπτοντας την τρυφερή πλευρά του Maluma.

Θυμίζουμε ότι ο τίτλος του τραγουδιού προέρχεται από το αρκτικόλεξο της φράσης «Amor De Mi Vida», που σημαίνει στα ελληνικά «Αγάπη της ζωής μου».

Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε το επίσημο music video για το «ADMV» να γυριστεί στην Ελλάδα στο περιθώριο των συναυλιών που θα έδινε ο Maluma το Μάρτιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Maluma

Ο κορονοϊός είχε διαφορετική άποψη και ανέτρεψε τον προγραμματισμό.

Οι δύο συναυλίες που θα έδινε ο Maluma στην Ελλάδα, έχοντας στο πλευρό του την Ελένη Φουρέιρα, αναβλήθηκαν για το Σεπτέμβριο και το συγκινητικό music video γυρίστηκε στο Μαϊάμι, ενώ στην Αθήνα γυρίστηκε ένα λιτό βίντεο που συνοδεύει τελικά την urban εκδοχή του «ADMV».

Ο Maluma τραγουδά το «ADMV» στο Ζάππειο, το νεοκλασικό μέγαρο που είναι συνυφασμένο με την ιστορία της νεότερης Ελλάδας.

Για την ιστορία, η ανέγερση του μεγάρου χρηματοδοτήθηκε από τον εθνικό ευεργέτη Ευαγγέλη Ζάππα και τα σχέδιά του εκπονήθηκαν από τον Δανό αρχιτέκτονα Θεόφιλο Χάνσεν (Ακαδημία Αθηνών, Εθνικό Αστεροσκοπείο).

Τα επίσημα εγκαίνια του Ζαππείου Μεγάρου έγιναν στις 20 Οκτωβρίου 1888.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE