Η Katy Perry κυκλοφορεί το φωτεινό τραγούδι «Daisies» – Δείτε το Music Video

Η Katy Perry κυκλοφορεί το φωτεινό τραγούδι «Daisies» – Δείτε το Music Video


Μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας στέλνει η Katy Perry με το «Daisies».

Η Katy Perry ανοίγει τον κύκλο της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι, παρουσιάζοντας το νέο single «Daisies».

«Είναι ένα τραγούδι για όλα τα όνειρα που ονειρευόσασταν και για όλα όσα θέλετε να πετύχετε και ίσως είχατε πολύ χρόνο να σκεφτείτε», σχολίασε η Katy Perry για το «Daisies» κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης που έκανε πρόσφατα στο Facebook.

«Είχαμε πολύ χρόνο για να συλλογιστούμε και να σκεφτούμε τι θεωρούσαμε, πιθανώς, δεδομένο στο παρελθόν και πώς θα αλλάξουμε για το μέλλον. Με αυτό έχει να κάνει το τραγούδι, να και να καταφέρεις τα όνειρά σου και να μην αφήσεις κανέναν ή τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου», συνέχισε.

Την παραγωγή του «Daisies», ένα φωτεινό τραγούδι που αποπνέει αισιοδοξία, έχουν φροντίσει οι The Monsters & Strangerz.

Η Katy Perry εμπνεύστηκε ένα διασκεδαστικό τρόπο να γιορτάσει την κυκλοφορία του «Daisies» με τους θαυμαστές της, παραμένοντας όλοι σε κοινωνική αποστασιοποίηση.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε απροειδοποίητα σε διαδικτυακά πάρτι των θαυμαστών της στην πλατφόρμα του Zoom τη στιγμή που παρακολουθούσαν την πρεμιέρα του music video που συνοδεύει το «Daisies», σε σκηνοθεσία της Liza Voloshin.

Η Katy Perry θα παρουσιάσει ζωντανά το «Daisies» στον επερχόμενο τελικό του «American Idol», την Κυριακή 17 Μαΐου, που θα πραγματοποιηθεί με την κριτική επιτροπή και τους διαγωνιζόμενους να συνδέονται εικονικά από τα σπίτια τους.

Το πέμπτο – και άτιτλο προς το παρόν – άλμπουμ της Katy Perry θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records / Universal Music στις 14 Αυγούστου.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE