Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: Πέντε πολύτεκνες οικογένειες της Ελληνικής showbiz

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: Πέντε πολύτεκνες οικογένειες της Ελληνικής showbiz


Είναι οι άνθρωποι που επικοινωνούμε μαζί τους με ένα τραγούδι, ένα σίριαλ, μια εικόνα. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα οικογένειας είπαμε να θυμηθούμε τις πολύτεκνες οικογένειες της Ελληνικής showbiz.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον βενιαμίν Απόλλωνα.

Η Κάτια και Σάκης έχουν δώσει και στα τέσσερα παιδιά τους ονόματα που ξεκινούν από το ίδιο γράμμα, το άλφα. Εάν συμπεριλάβεις στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος (το βαφτιστικό όνομα του Σάκη) και Αικατερίνη (το βαφτιστικό όνομα της Κάτιας), τότε τα ονόματα από Α στην οικογένεια γίνονται έξι. Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την επιλογή;
Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης σε παλαιότερη συνέντευξη, επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει πέντε παιδιά την Κατερίνα , τον Γιώργο, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.

«Είµαι µπαµπάς-φίλος στα υπέροχα παιδιά µου και κοιτάζω να είµαι πάντα πλάι τους, στηρίζοντας τις επιλογές και τα «θέλω» τους. Είναι σαφές πως η οικογένειά µου είναι και θα είναι πάνω από όλα. ∆εν αλλάζει αυτό»

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, την Κύρα, τον Εμμανουήλ και την Ευγενία ενώ ο συνθέτης έχει έναν ακόμη γιο, τον Άγγελο από τον γάμο του με την Ευρυδίκη.
«Της έκανα πρόταση γάμου πάνω σε μια γέφυρα στη Φλωρεντία. Και μου λέει: ‘Εγώ θα σου πω ναι, αλλά θέλω να ξέρεις ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά’. Τον επόμενο μήνα έμεινε έγκυος. Μας το έστειλε ο Θεός το παιδί», είχε δηλώσει ο Γιώργος Θεοφάνους

Η παρουσιάστρια και ο δικηγόρος έχουν τρία παιδιά, την Νάγια, την Μαίρη και τον Ιωάννη-Εφραίμ.
«Σωματικά δεν ξέρω αν το αντέχω. Η μέση μου πονάει από το κουβάλημα. Σε κανά δύο χρόνια που το παιδί θα μεγαλώσει και δε θα θέλει αγκαλιά, μπορεί να προκύψει», είχε δηλώσει για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού.

Το ζευγάρι έχει τέσσερις κορούλες την Άννα-Μαρία, τις δίδυμες, Θεοδώρα και Μίλα και την Ιλιάνα.

«Η ζωή μου με τις τέσσερις κόρες μου είναι ίδια με κάθε γυναίκας που εργάζεται και μεγαλώνει παιδιά. Ένας μεγάλος, πολύ μεγάλος αγώνας!», είχε πει

Δείτε στη gallery φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE