Γιάννης Κότσιρας: Η εξομολόγηση καρδιάς για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα


«Ο Λαυρέντης δεν έφυγε, απλά είχε ανάγκη να ξεκουραστεί», αναφέρει ο Γιάννης Κότσιρας για τον αδόκητη απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο Γιάννης Κότσιρας φιλοξενήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Πέμπτης, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του, όπως και για τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπημένου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στις αρχές του προηγούμενου Σεπτεμβρίου.

«Ήταν πολύ ξαφνικό, πάρα πολύ ξαφνικό», παραδέχθηκε ο Γιάννης Κότσιρας.

«Είναι περίεργο αυτό που θα πω, γιατί έχω λίγο θυμό μέσα μου με τον Λαυρέντη γιατί το ‘κανε έτσι απότομα. Δεν το περίμενε κανείς αυτό το πράγμα. Είχε πάρα πολύ πράγμα να δώσει ο Λαυρέντης», ανέφερε.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Lavrentis Maxeritsas - Hit Channel

Ο Γιάννης Κότσιρας αποκάλυψε στη συνέχεια ότι δεν έχει αποδεχθεί το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τόνισε ότι δυσκολεύεται ακόμα να ερμηνεύσει τραγούδια του.

«Εγώ δεν το έχω πάρει απόφαση ακόμα, δεν το δέχομαι και μάλιστα δυσκολεύομαι να πω και τραγούδια του, να σου πω αλήθεια, στην παρούσα φάση», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Κότσιρας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Πολύ νέος ρε παιδί μου και πάρα πολύ απότομα. Δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε», συνέχισε.

«Ο Λαυρέντης ήταν καλά κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε. Εγώ δηλαδή πραγματικά το λέω ότι αισθάνθηκα ότι δεν έφυγε, απλά είχε ανάγκη να ξεκουραστεί…», κατέληξε.

Ο Γιάννης Κότσιρας είχε συνεργαστεί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα επί σκηνής σε πλήθος διαφορετικών καλλιτεχνικών σχημάτων, ενώ είχαν πραγματοποιήσει μαζί και μία κοινή περιοδεία και είχαν κυκλοφορήσει ένα live album με τη ζωντανή ηχογράφηση των παραστάσεών τους.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας απεβίωσε από καρδιακή ανακοπή, σε ηλικία 62 ετών, στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 στην εξοχική κατοικία του στον Πτελεό Μαγνησίας.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE