Ο Martin Garrix ενώνει δυνάμεις με τον John Martin στο «Higher Ground»

Ο Martin Garrix ενώνει δυνάμεις με τον John Martin στο «Higher Ground»


Οι στίχοι του «Higher Ground» ταιριάζουν απόλυτα με την κατάσταση που βιώνει όλος ο κόσμος αυτή τη στιγμή.

Μετά από μεγάλη ανυπομονησία, ο Martin Garrix κυκλοφορεί την ημέρα των γενεθλίων του το ολοκαίνουριο τραγούδι «Higher Ground».

Ο ταλαντούχος DJ και παραγωγός ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον John Martin, μρ το οποίο είχε συνεργαστεί για το τραγούδι «Now That I’ve Found You».

Το «Higher Ground» είναι ένα ακόμα κλασικό δείγμα του Martin Garrix, με τα μοναδικά φωνητικά του John Martin να τελειοποιούν τον upbeat ήχο του τραγουδιού, αποδεικνύοντας τη χημεία που έχουν οι δύο καλλιτέχνες κάθε φορά που συναντιούνται.

Έχοντας κάνει πολλές συνεργασίες, η φωνή του John Martin έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά τη συμμετοχή του στα τραγούδια «Don’t You Worry Child» και «Save The World» των Swedish House Mafia.

Αν και οι στίχοι του «Higher Ground» γράφτηκαν τον Οκτώβριο, ταιριάζουν απόλυτα με την κατάσταση που βιώνει όλος ο κόσμος αυτή τη στιγμή και στέλνουν μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Παρόλο που ο ήρωας του τραγουδιού περνάει δύσκολες στιγμές, βρίσκει τον τρόπο να σηκωθεί και να νιώσει χαρούμενος και ζωντανός.

Ο Martin Garrix προϊδέασε για πρώτη φορά την κυκλοφορία «Higher Ground» από πρόσφατα livestream που έκανε από την ταράτσα της κατοικίας του στο Άμστερνταμ.

Το επίσημο music video του «Higher Ground» δημιουργήθηκε με τη βοήθεια κοινού από όλο τον κόσμο.

Το «Higher Ground» κυκλοφορεί από την Panik Records και τη Sony Music.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE