Ο Σταμάτης Γονίδης μοιράζεται το Video Clip του «Αν Δεν Ήσουν Εσύ»

Ο Σταμάτης Γονίδης μοιράζεται το Video Clip του «Αν Δεν Ήσουν Εσύ»


Ο Σταμάτης Γονίδης μοιράζεται το video clip που ντύνει με εικόνα το τραγούδι «Αν Δεν Ήσουν Εσύ».

Μετά το ερωτικό τραγούδι «Απόφαση Καρδιάς», ο Σταμάτης Γονίδης παρουσιάζει ακόμα ένα single από το τελευταίο άλμπουμ του με τον τίτλο.

Τη σκυτάλη παίρνει τώρα το «Αν Δεν Ήσουν Εσύ».

Μετά από αρκετά χρόνια δημιουργικής πορείας και αμέτρητες και τεράστιες επιτυχίες που δεν έχουν φθαρεί στο χρόνο, αλλά παραμένουν αναλλοίωτες, ο Σταμάτης Γονίδης προσφέρει στο κοινό του άλλο ένα ξεχωριστό τραγούδι από το άλμπουμ του «Απόφαση Καρδιάς».

Το «Αν Δεν Ήσουν Εσύ» είναι κομμάτι που αρμόζει σε ένα γνήσιο εκπρόσωπο του λαϊκού τραγουδιού όπως τον Σταμάτη Γονίδη.

Η μουσική και οι στίχοι είναι του ίδιου του ερμηνευτή, ο οποίος και στο παρελθόν έχει αποδείξει το ταλέντο του με τα επιτυχημένα δείγματα της γραφής του.

«Αν δεν ήσουν εσύ να με κάνεις να νιώσω τι θα πει να αγαπάς και να νοιάζεσαι τόσο… Αν δεν ήσουν εσύ να πιστέψω σε εσένα, όλη μου η ζωή θα ‘ταν μόνο ένα ψέμα… Αν δεν ήσουν εσύ…»

Το «Αν Δε Ήσουν Εσύ» οπτικοποιήθηκε εν μέσω καραντίνας με ένα δυναμικό music video που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Γκάβαλος, συνδυάζοντας σκηνές του τραγουδιστή στο στούντιο και πλάνα αρχείου.

Το single «Αν Δεν Ήσουν Εσύ» και το άλμπουμ «Απόφαση Καρδιάς» του Σταμάτη Γονίδη κυκλοφορούν από τη Walnut Entertainment.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE