Οι Migos έχουν στη φαρέτρα τους ένα νέο τραγούδι με τον Travis Scott

Οι Migos έχουν στη φαρέτρα τους ένα νέο τραγούδι με τον Travis Scott


Στενός συνεργάτης των Migos αποκάλυψε απόσπασμα από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του γκρουπ με τον Travis Scott.

Οι Migos έχουν στη φαρέτρα τους άλλο ένα τραγούδι με τον Travis Scott.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ακούσουμε ακόμα περισσότερα τραγούδια από τους Migos, μετά το «Racks 2 Skinny» και το «Taco Tuesday», καθώς ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τόσο το «Quarantine Mixtape» όσο και το άλμπουμ «Culture III» κάποια στιγμή φέτος.

Μεταξύ αυτών των νέων τραγουδιών ίσως βρίσκεται και μία νέα συνεργασία με τον Travis Scott.

Κατά τη διάρκεια ενός dj set που έκανε μέσω Instagram, ο DJ Durel παρουσίασε απόσπασμα από ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι που φαίνεται ότι έχει ετοιμάσει μαζί με το τρίτο από την Ατλάντα και τον ράπερ από το Χιούστον.

Παρότι δεν αποκάλυψε τον τίτλο, ο DJ Durel άφησε αρκετά το τραγούδι ώστε οι θεατές να σχηματίσουν τις πρώτες εντυπώσεις. Στα κουπλέ ακούγονται οι φωνές του Travis Scott, του Quavo και του Offset, οι οποίοι εμφανίστηκαν μάλιστα στο livestream του παραγωγού.

Οι Migos έχουν συνεργαστεί με τον Travis Scott στο single «Give No Fxk» που κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς, καθώς και σε τραγούδια όπως το «White Sand» (2018) στο «Culture II», «Kelly Price» (2017) και το «Oh Me Oh My» (2016) του DJ Snake.

Ο Quavo, ο Offset και ο Takeoff έχουν συμπράξει με τον Travis Scott και ως σόλο καλλιτέχνες σε διάφορα τραγούδια, είτε δικά τους είτε άλλων καλλιτεχνών, όπως το «Zeze» του Kodak Black και το «Know No Better» των Major Lazer.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE