Η Dua Lipa έχει ηχογραφήσει ένα νέο τραγούδι μαζί με τη Normani

Η Dua Lipa έχει ηχογραφήσει ένα νέο τραγούδι μαζί με τη Normani


«Το τραγούδι με τη Normani ίσως το ακούσετε σύντομα», αναφέρει η Dua Lipa.

Η Dua Lipa έχει ετοιμάσει ένα νέο τραγούδι μαζί με την Normani.

Η 24χρονη Βρετανίδα αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «What Happens Live» του Andy Cohen ότι η deluxe έκδοση του νέου άλμπουμ της «Future Nostalgia» πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Αν και δεν μοιράστηκε πολλές λεπτομέρειες, η Dua Lipa επιβεβαίωσε ότι έχει ηχογραφήσει τραγούδια με γνώριμους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η Miley Cyrus και η Normani.

Η Dua Lipa σημείωσε, δυστυχώς, ότι το τραγούδι που ηχογράφησε με τη Miley Cyrus κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων, όμως διαβεβαίωσε το κοινό ότι θα συναντηθούν ξανά στο στούντιο για να ετοιμάσουν κάτι διαφορετικό.

Ωστόσο η συνεργασία της Dua Lipa με τη Normani φαίνεται πως θα έχει διαφορετική κατάληξη.

«Έχω μερικά τραγούδια τα οποία έχω ετοιμάσει και κατά κάποιον τρόπο τα αφήνω στην άκρη για ένα δεύτερο κύμα, οπότε όλα αυτά πρέπει να συζητηθούν πρώτα», ανέφερε στον Andy Cohen.

«Το τραγούδι με τη Normani ίσως το ακούσετε σύντομα», είπε η τραγουδίστρια με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της, υπονοώντας ότι είναι πιθανό το τραγούδι της με το πρώην μέλος των Fifth Harmony να συμπεριληφθεί στην deluxe έκδοση του «Future Nostalgia».

Η μουσική συνάντηση της Dua Lipa με τη Normani είχε διαρρεύσει παλαιότερα στο διαδίκτυο, δίνοντάς μας την πληροφορία ότι δεν πρόκειται για κάποιο remix αλλά για ένα καινούργιο τραγούδι με τον τίτλο «If It Ain’t Me».Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE