Η Ariana Grande περιγράφει την αγάπη του Mac Miller για τη μουσική

Η Ariana Grande περιγράφει την αγάπη του Mac Miller για τη μουσική


«Έχανε την αίσθηση του χρόνου και ξεχνούσε να φάει, να θυμηθεί να φροντίσει τον εαυτό του», λέει η Ariana Grande για την αφοσίωση του Mac Miller στη μουσική του.

Η Ariana Grande θυμήθηκε με συγκίνηση τον Mac Miller.

Σε μια συναισθηματική συνέντευξη με τον Zane Lowe στο σταθμό «Beats 1» του Apple Music, η 26χρονη τραγουδίστρια μίλησε για την αγάπη του πρώην συντρόφου της για τη μουσική.

«Τίποτα δεν είχε ποτέ για εκείνον μεγαλύτερη σημασία από τη μουσική», είπε η pop star. «Ήταν ο τύπος του ανθρώπου που ξυπνούσε και έμπαινε στο στούντιο, σαν να έπεφτε από το κρεβάτι στο διπλανό στούντιο. Τίποτα δεν ήταν πιο σημαντικό», συνέχισε.

Η Ariana Grande περιέγραψε αναλυτικότερα το μέγεθος της αφοσίωσης που έδειχνε ο Mac Miller στη μουσική, σε σημείο να παραμελεί ακόμα τον ίδιο τον εαυτό του.

Mac Miller - Ariana Grande - Hit Channel

«Εννοώ ότι έχανε την αίσθηση του χρόνου και ξεχνούσε να φάει, να θυμηθεί να φροντίσει τον εαυτό του και να είναι άνθρωπος. Ήταν ένα άνθρωπος που έδωσε κυριολεκτικά κάθε δευτερόλεπτο από τις σκέψεις του και το χρόνο και τη ζωή του στη μουσική», εξήγησε.

«Και νομίζω ότι είναι τόσο ολοφάνερο σε ό,τι μας άφησε και πόσο απίστευτα και διαφορετικά έργα», σημείωσε.

Η Ariana Grande αναφέρεται στο πρώτο μεταθανάτιο άλμπουμ του Mac Miller, το «Circles» που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Ιανουάριο για συμπληρώσει το «Swimming» του 2018.

Είναι ένα τόσο όμορφο δώρο που άγγιξε τον κόσμο και νομίζω ότι αυτό που θα ήθελε περισσότερο από εμάς είναι να το εκτιμούμε και να μην το ξεχνάμε», σχολίασε η αστέρας της pop.

Ο Mac Miller πέθανε στις 7 Σεπτεμβρίου 2018 σε ηλικία 26 ετών έπειτα από ακούσια λήψη υπερβολικής δόσης ουσιών.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE