Παπαθωμά: To post στο Facebook για την Πολιτική Προστασία, που κατέβασε μετά από λίγο – Tι συνέβη;

Παπαθωμά: To post στο Facebook για την Πολιτική Προστασία, που κατέβασε μετά από λίγο – Tι συνέβη;


Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook σχετικά με την Πολιτική Προστασία, που κατέβασε μετά από λίγο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Θεοφανία Παπαθωμά είχε γράψει «Η φωνή της πολιτικής προστασίας: Μαζευτείτε κοπρόσκυλα! Άιντε πάντε σπίτι! Μείντε μέσα, σκάστε, αρρωστήστε, τρελαθείτε και μετά πάρτε μας τηλέφωνο! Νοιαζόμαστε για σας! 10306!!!» και αμέσως τα σχόλια ήταν πολλά και πολλά εξ αυτών αρνητικά.

Η Θεοφανία Παπαθωμά δήλωσε στο Πρωινό: «Το τεστ για τον ιό ήταν φρικτό. Είμαστε όλοι αρνητικοί, αλλά φοράμε μάσκες δεν ξέρω γιατί. Ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου, τι να λέμε τώρα. Μου άρεσαν τα live βίντεο αυτή την περίοδο. Είδα τη Ναόμι Κάμπελ να γυμνάζεται ζωντανά. Δεν μπορούσα να κάνω τις ασκήσεις γιατί δεν ήμουν σε τέτοια φάση. Δεύτερον έκαναν όλοι yoga live, μπορούσες να κάνεις με οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Αυτή η κατάσταση είχε τα θετικά της, είχε και τα αρνητικά της.»!

Και πρόσθεσε: «Το θετικό είναι ότι ξεκουραστήκαμε όλοι και σκεφτήκαμε πολύ, συσφίξαμε τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους μας και πραγματικά ήταν μια κάθαρση και του περιβάλλοντος και εσωτερική. Ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτό γιατί χωρίς δουλειά, θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα επιβίωσης. Επίσης, πολύ άσχημο είναι να σου στερούν την προσωπική ελευθερία, με αυτό το πρόσχημα. Ήταν μια φυσιολογική ζωή αλλά λογοδοτούσαμε, αυτό είναι το διαφορετικό. Επίσης πιστεύω πως αυτός ο ιός υπήρχε πολύ πιο νωρίς από το Σεπτέμβριο. Το σχολείο της κόρης μου είχε κλείσει από τον Δεκέμβριο, ήταν όλα τα παιδάκια άρρωστα, οπότε πως εμφανίστηκε τον Μάρτιο;».

Και υπογράμμισε η Θεοφανία Παπαθωμά που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Άγριες Μέλισσες: «Δεν με ενόχλησε κάτι στο σποτ της Πολιτικής Προστασίας, απλά το σχολίασα. Δε σχολίασα το σποτ, σχολίασα τη φωνή της Πολιτικής Προστασίας, δεν αναφέρθηκα σε πρόσωπα. Αυτό το Facebook ο καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει από την ανάρτηση που κάνεις και γράφει από κάτω ότι να ναι. Εντελώς άχρηστο μέσο, μόνο συμφορά προκαλεί, κακή ενέργεια. Δεν θα έκανα σποτ αν μου το ζητούσαν για να κλειστεί ο κόσμος μέσα».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE