Οι Migos μπαίνουν στην κουζίνα για το Video του «Taco Tuesday»

Οι Migos μπαίνουν στην κουζίνα για το Video του «Taco Tuesday»


Οι Migos μπαίνουν στην κουζίνα για το music video του «Taco Tuesday» και δοκιμάζουν τις μαγειρικές ικανότητές τους.

Συνεχίζονται τα απανωτά χτυπήματα από τους Migos.

Μόλις μία ημέρα μετά την κυκλοφορία του νέου single «Racks 2 Skinny», το γκρουπ δίνει στη δημοσιότητα το music video που δίνει εικόνα στο «Taco Tuesday».

Το «Taco Tuesday» κυκλοφόρησε στις 5 Μαΐου, ημερομηνία που συνέπεσε με τον παραδοσιακό εορτασμό της Cinco De Mayo.

Αν και στη Cinco De Mayo τιμάται η νίκη των μεξικανικών στρατευμάτων επί της Γαλλικής Αυτοκρατορίας στη Μάχη της Πουέμπλα στις 5 Μαΐου 1862, η ημέρα έχει συσχετιστεί με τον εορτασμό της κουλτούρας των Μεξικανών που ζουν στις ΗΠΑ.

Η φετινή Cinco De Mayo (που σημαίνει κυριολεκτικά «5 του Μαΐου») είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς συνδυάστηκε με την καθιερωμένη «Tacο Tuesday», από την οποία δανείστηκε τον τίτλο του και το πρόσφατο single των Migos.

Η «Tacο Tuesday» αποτελεί έθιμο σε πολλά μέρη των ΗΠΑ, όπου είθισται τα βράδια της Τρίτης να συμπεριλαμβάνουν τάκος ή άλλα μεξικανικά εδέσματα που σερβίρονται σε τορτίγια.

Το music video των Migos για το «Taco Tuesday» κινείται σε άκρως εορταστικό πνεύμα.

Ο Quavo, ο Offset και ο Takeoff αφήνουν για λίγο στο στούντιο και μπαίνουν στην κουζίνα για να δοκιμάσουν τις μαγειρικές ικανότητές τους ετοιμάζοντας πεντανόστιμα τάκος, τα οποία απολαμβάνουν φορώντας μεξικάνικα σομπρέρο και εσάρπες.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE