Η Madonna ανάρτησε τολμηρές φωτογραφίες στο Instagram

Η Madonna ανάρτησε τολμηρές φωτογραφίες στο InstagramΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 11:00

Η Madonna ανάρτησε τολμηρές φωτογραφίες στο Instagram

Σε νέες προκλητικές φωτογραφίες και αποκαλύψεις προχωράει η «βασίλισσα» της ποπ, Μαντόνα στα 61 της χρόνια. Η ίδια ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram δυο φωτογραφίες, η μια με ντεκολτέ και η άλλη με τα  εσώρουχά της, για να πείσει τους ακολούθους της στο Instagram ότι δεν έχει κάνει εμφύτευση στα οπίσθιά της… Είπε ωστόσο, ότι, πραγματοποιεί «αναγεννητική θεραπεία», αφού υπέστη πολλούς τραυματισμούς κατά την τελευταία παγκόσμια περιοδεία της.

Η αναγεννητική ιατρική είναι η διαδικασία αντικατάστασης ή «αναγέννησης» βλαστικών κυττάρων. Τα βλαστικά κύτταρα είναι τα προγονικά κύτταρα από τα οποία προέρχονται όλα τα διαφορετικά είδη των κυττάρων του αίματος και άλλων ιστών και οργάνων του σώματος όπως τα οστά, οι μύες, η καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά, τα νεύρα, τα μάτια, το δέρμα, κ.λπ.

Υπενθυμίζεται ότι κάποιοι από τους θαυμαστές της σχολίασαν αρνητικά την εμφάνισή της από το κονσέρτο που έδωσε στη Νέα Υόρκη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2019, καθώς έδειχνε τα οπίσθιά της υπέρμετρα διογκωμένα.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 11:00Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE