Ο Ed Sheeran έκανε διαδικτυακή έκπληξη σε μαθητές δημοτικού σχολείου

Ο Ed Sheeran έκανε διαδικτυακή έκπληξη σε μαθητές δημοτικού σχολείου


Πώς να παίζουν στην κιθάρα τα τραγούδια του έμαθε ο Ed Sheeran στους μικρούς φίλους του.

Ο Ed Sheeran έκανε διαδικτυακή έκπληξη σε μαθητές δημοτικού σχολείου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Timothy Spoerer, διευθυντής μουσικής στο Δημοτικό Σχολείο Ecclesbourne του Λονδίνου, και οι μαθητές του είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον τραγουδιστή μέσω Zoom.

Ο Ed Sheeran απάντησε στις ρωτήσεις που δέχτηκε από τα παιδιά και τους έμαθε πώς να παίζουν στην κιθάρα τραγούδια του όπως το «Perfect».

«Βασικά δεν ήμουν πολύ έξυπνος στο σχολείο, νόμιζα ότι ήμουν ηλίθιος για πολύ καιρό», είπε ο Ed Sheeran στα παιδιά.

«Δεν μπορούσα να κάνω (τα μαθήματά μου) στα μαθηματικά, τη φυσική και τα αγγλικά και μου είπαν ότι για να γίνω επιτυχημένος στη ζωή έπρεπε να μάθω αυτά τα πράγματα», συνέχισε.

«Μου άρεσε πολύ να παίζω μουσική, αυτό με έκανε πιο ευτυχισμένο. Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε: “Αν θέλεις να γίνεις μουσικός δούλεψέ το πολύ σκληρά”», είπε ο Ed Sheeran.

Ed Sheeran - live - Divide Tour

Ο Βρετανός καλλιτέχνης περιέγραψε επίσης ότι συνάντησε πολλές δυσκολίες προσπαθώντας να ακολουθήσει επαγγελματικά τη μουσική και αποκάλυψε ότι έκανε τα πρώτα του βήματα παίζοντας μουσική σε γάμους.

«Ήθελα να κάνω τη μουσική τη δουλειά μου, αλλά ήθελε πολύ σκληρή δουλειά και αγώνα. Ουσιαστικά ο τρόπος με τον οποίο έβγαζα το εισόδημά μου και πλήρωνα τους λογαριασμούς μου ήταν παίζοντας διασκευές σε γάμους», παραδέχθηκε.

Όταν ρωτήθηκε αν θα κυκλοφορήσει σύντομα νέα μουσική σύντομα, ο Ed Sheeran απάντησε αρνητικά.

«Όχι για λίγο, κάποια στιγμή το επόμενο έτος. Χρειάζομαι ένα χρόνο εκτός να μην κάνω τίποτα. Να επιστρέψω στην κανονική ζωή», ανέφερε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE