Οι 15 50 διασκευάζουν με ροκ διάθεση το «Προσωπικά»

Οι 15 50 διασκευάζουν με ροκ διάθεση το «Προσωπικά»


Οι 15 50 διασκευάζουν το «Προσωπικά» διατηρώντας τη δική τους μοναδική ταυτότητα.

Η μπάντα των 15 50 τολμά και με μεγάλη επιτυχία διασκευάζει με ροκ διάθεση το «Προσωπικά», ένα από τα σπουδαιότερα ερωτικά τραγούδια της δεκαετίας του ‘80.

Πρόκειται για ένα τραγούδι σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική του αείμνηστου Γιάννη Σπανού, το οποίο ερμήνευσε πρώτη η Ελένη Δήμου το 1988 στον ομότιτλο δίσκο της.

Ένα αγαπημένο τραγούδι που έχει γράψει τη δική του ιστορία και δεν έχει λείψει από το ρεπερτόριο των 15 50 τα τελευταία χρόνια.

Κάπως έτσι το «Προσωπικά» επέλεξε να γίνει η ροκ μπάντα ένα κομμάτι της ιστορίας του.

Οι 15 50 διατηρώντας πάντα τη δική τους μοναδική ταυτότητα, τον ηλεκτρισμένο ήχο, την προσεγμένη ενορχήστρωση του Ρουσσέτου Δημητρόγλου και τη μοναδική ερμηνεία του τραγουδιστή τους Μηνά Τσίγκου, μας χαρίζουν τη δική τους εκδοχή του «Προσωπικά»  που φαίνεται ότι θα αγαπηθεί για ακόμα μια φορά.

Το «Προσωπικά» οπτικοποιήθηκε από τον Φραγκίσκο Κουλούρα και πήρε τη σφραγίδα του ήχου των 15 50.

Όπως δηλώνουν και οι ίδιοι για την νέα τους κυκλοφορία: «Ένα τραγούδι που το αφιερώνουμε σε όλους “Προσωπικά”».

Το σημείωμα των 15 50

Ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου γράφει: «Ένα αγαπημένο τραγούδι που δεν λείπει τα τελευταία χρόνια από το set list των 15 50 και που αποφασίσαμε από την αγάπη μας για αυτό, να το ηχογραφήσουμε κάνοντάς το “δικό μας”, να γίνουμε και εμείς επίσημα ένα κομμάτι της ιστορίας του.

Όπως κάνουμε σχεδόν σε όλες μας τις κυκλοφορίες, έτσι και στο “Προσωπικά” έγινε η οπτικοποίηση της ιστορίας του τραγουδιού. Αυτή συνέπεσε δυστυχώς με τα απίστευτα γεγονότα που βιώνουμε με το παγκόσμιο θέμα του κορονοϊού και έτσι αυτό το “Προσωπικά” πήρε και μια άλλη διάσταση που ευχόμαστε να ξεπεραστεί όσο το δυνατό συντομότερα και με τις λιγότερες απώλειες.

Έτσι λοιπόν το σενάριο κάθε μέρα άλλαζε και ο καλός μας φίλος ο Φραγκίσκος – ο οποίος είναι και αυτός που έχει επιμεληθεί όλη την παραγωγή – με την κάμερα στα χέρια και τηρώντας ευλαβικά όλους τους κανόνες υγειονομικής ασφάλειας που έχουν δοθεί, επισκέφτηκε έναν – έναν από εμάς στα σπίτια μας.

Είμαστε περήφανοι για την νέα μας δουλεία και ανυπόμονοι να σας την παρουσιάσουμε ζωντανά. Να τραγουδήσουμε την υπέροχη μελωδία του Γιάννη Σπανού και τα εξαιρετικά λόγια της Λίνας Νικολακοπούλου, παρέα.

Αυτό το “Προσωπικά” ας μείνει μόνο ένα ερωτικό απωθημένο και τίποτε άλλο ξανά…»

Κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE