Η Ελένη Φουρέιρα για τρίτη φορά στην Eurovision


Η Ελένη Φουρέιρα θα συμμετάσχει στο «Europe Shine A Light». 

Για ακόμα μια χρονιά και μάλιστα τρίτη διαδοχική επιστρέφει η Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision, καθώς θα δώσει το «παρών» στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί αντί του φετινού διαγωνισμού.

Η εκρηκτική performer θα συμμετάσχει στο online μουσικό event «Europe Shine A Light», που θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου στη θέση του τελικού της φετινής διοργάνωσης, που ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα η Ελένη Φουρέιρα θα συμμετάσχει στην ενότητα «Eurovision Heroes», όπου θα εμφανιστούν καλλιτέχνες που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το κοινό, αφήνοντας το αποτύπωμά τους στην Eurovision.

Η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να συνδέσει αμέσως το όνομά της με την Eurovision.

Αν και το «Fuego» τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Eurovision 2018, πολλοί την χαρακτήρισαν ως ουσιαστική νικήτρια της διοργάνωσης, με το τραγούδι να σαρώνει ανά την Ευρώπη και την ίδια να κάνει μια πολύμηνη sold out περιοδεία σε πολλές χώρες.

Το 2019 η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε ξανά στη διοργάνωση και έκανε εμφάνιση στον τελικό του Ισραήλ μαζί με θρύλους του διαγωνισμού.

Μοιράστηκε στη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka και έκανε την Ευρώπη να της υποκλιθεί ξανά με μια εντυπωσιακή performance στο τραγούδι «Dancing Lasha Tubai».

Αυτή την περίοδο η εντυπωσιακή performer ετοιμάζει τα επόμενα βήματά της, ενώ το πρόσφατο αγγλόφωνο τραγούδι της «YAYO», που κυκλοφορεί από την Panik Records, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία.

Eurovision - Europe Shine A Light

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE