Ελληνικό Airplay Chart: Νέες επιτυχίες από Ιακωβίδη και Τάμτα στο Top 20


Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Τρεις εβδομάδες συμπληρώνει στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart η ολοκαίνουργια επιτυχία «Μισή Καρδιά» από τις ΜΕΛΙSSES.

Το «Μισή Καρδιά» σηματοδοτεί το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι για τις ΜΕΛΙSSES και το τέταρτο συνεχόμενο τραγούδι για τον Χρήστο Μάστορα που κυριαρχεί στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Το σερί ξεκίνησε με το «Γιατί» που διένυσε 16 εβδομάδες στο Νο. 1 και συνεχίστηκε με το «Δεν Έχω Ιδέα» που παρέμεινε στο Νο. 1 επί 15 συνεχόμενες εβδομάδες και το «Ένα Λεπτό», μία συνεργασία του Χρήστου Μάστορα με τον Δημήτρη Μπάση, που συμπλήρωσε 19 διαδοχικές εβδομάδες στην πρώτη θέση.

Το «Μισή Καρδιά» έχουν γράψει μαζί οι ΜΕΛΙSSES και ο STAN Αντιπαριώτης.

Νέες είσοδοι

«Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» – Πέτρος Ιακωβίδης (No. 12)

Από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του κάνει είσοδο στο Top 20 το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη με τίτλο «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα».

Το «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» συνδυάζει καλοκαιρινό αέρα και ρυθμικά στοιχεία που διακατέχονται από λαϊκές επιρροές.

Είναι ένα τραγούδι με εξαιρετικό παλμό που ξεχωρίζει από την πρώτη ακρόαση και αναμένεται να συνδυαστεί με τις ωραιότερες στιγμές του φετινού καλοκαιριού, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στο σερί του Πέτρου Ιακωβίδη.

Στο music video για το «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» παρακολουθούμε τις καθημερινές στιγμές ενός ερωτευμένου ζευγαριού, με τη διαφορά ότι όλα συμβαίνουν εξ αποστάσεως.

«Σ’ Αγαπάω» – Τάμτα (No. 17)

Ένα αγαπημένο τραγούδι από τα παλιά απέκτησε νέα πνοή και φρέσκο αέρα μέσα από τη μοναδική ερμηνεία της Τάμτα.

Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής επέστρεψε μουσικά με μία επανεκτέλεση ενός διαχρονικού «Σ’ Αγαπώ» που άφησε το δικό του σημάδι στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Η Τάμτα γύρισε το music video που δίνει εικόνα στο single με ένα κινητό τηλέφωνο και πολλή φαντασία και επιμελήθηκε συγχρόνως τη σκηνοθεσία του, ξετυλίγοντας έτσι μία νέα πτυχή του ταλέντου της.

«Όνειρα» – Λένα Ζευγαρά (No. 19)

Η Λένα Ζευγαρά μετά το YouTube έχει κατακτήσει και τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Η τραγουδίστρια με τις επιτυχίες που έχουν γίνει viral από το διαδίκτυο μέχρι την τηλεόραση, έκανε είσοδο για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart με το τραγούδι «Όνειρα», το οποίο έχει διανύσει ήδη 21 εβδομάδες στην κατάταξη.

Το «Όνειρα» διαθέτει πάνω από 10,5 εκατομμύρια προβολές και αποτελεί το δημοφιλέστερο τραγούδι της Λένας Ζευγαρά στο YouTube.

«Ώρα Μοναξιάς» – Ηλίας Βρεττός (No. 20)

Ο Ηλίας Βρεττός επιστρέφει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart με το «Ώρα Μοναξιάς», ένα από τα τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ του «Σωστό Μου Λάθος» που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή.

Το «Ώρα Μοναξιάς» έχει διανύσει ήδη δώδεκα συνεχόμενες εβδομάδες στην κατάταξη.

Με την κιθάρα του και την αισθαντική του ερμηνεία, ο Ηλίας Βρεττός μεταφέρει μέσα από το video clip του «Ώρα Μοναξιάς» την αποξένωση της μοναξιάς που μας κάνει σιωπηλούς θεατές της ζωής των άλλων και όσων εξελίσσονται δίπλα μας, καθώς και το «φάρμακο» για να τη νικήσουμε, την αγάπη.

Πρόσφατα ο Ηλίας Βρεττός επέστρεψε δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι ποτ έχει τον τίτλο «Μόνο Εγώ».

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE