Γιορτή της μητέρας: Η τρυφερή αφιέρωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη μητέρα του συγκινεί! (pics)

Γιορτή της μητέρας: Η τρυφερή αφιέρωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη μητέρα του συγκινεί! (pics)


Γιορτή της μητέρας: Σήμερα γιορτάζουν όλες οι μανούλες του κόσμου και οι Έλληνες celebrities βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους για να εκφράσουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους στο πιο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής τους. 

Ένας από αυτούς είναι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει τη μητέρα του για όσα του έχει προσφέρει με ένα υπέροχο throwback με κοινές φωτογραφίες τους από το παρελθόν.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός “ξέθαψε” φωτογραφίες του με τη μητέρα του Ρένα και τις ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Να τι βρίσκει κανείς ψάχνοντας τα συρτάρια στην εποχή της καραντίνας….. Φωτογραφίες ανεκτιμητης αξίας… Εδώ μαζί με τη μαμά μου παιζοντας ξένοιαστα στο χιόνι αλλά και δίπλα μου χαμογελαστή, φύλακας άγγελος, να με στηρίζει οπότε τη χρειάστηκα…

Στα εύκολα και στα δύσκολα…. Τη θαυμάζω για την καλοσύνη, την απλότητά της αλλά και για τις αρχές που μου έδωσε…! Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες!!! Θα είστε για πάντα και όχι μόνο σήμερα στην καρδιά όλων μας!!!».

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE