Η Serena Williams είναι η νέα brand ambassador του οίκου Stuart Weitzman

Η Serena Williams είναι η νέα brand ambassador του οίκου Stuart Weitzman
Σάββατο 09 Μαΐου 2020, 18:30

Η Serena Williams είναι η νέα brand ambassador του οίκου Stuart Weitzman

 

Η Serena Williams είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα του Stuart Weitzman. Η πρωταθλήτρια του τένις εμφανίζεται στη διαφημιστική καμπάνια του brand υποδημάτων για το 2020, η οποία προβάλλει τις γυναίκες ως πυλώνες ελπίδας και αισιοδοξίας για τις κοινότητές τους.

Στην καμπάνια η Serena Williams εμφανίζεται σε ένα βάθρο να ορθώνει το ανάστημά της και να αποπνέει δυναμικότητα.

«Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι η στιγμή να επικεντρωθούμε στην ελπίδα και να προχωρήσουμε μπροστά. Θέλω οι γυναίκες κάθε γενιάς να εμπνέονται να προχωρούν, ένα βήμα τη φορά» δήλωσε η Serena Williams, η οποία είναι επίσης μητέρα μιας κόρης δύο ετών, της Alexis-Olympia.

Η εκστρατεία αποτελεί μέρος της συνεργασίας του Weitzman με τη Vital Voices Global Partnership, μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση που συνεργάζεται με γυναίκες με ηγετικό ρόλο στους τομείς της οικονομικής ενδυνάμωσης, της συμμετοχής των γυναικών στην πολιτική και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μαζί με την Serena Williams, το brand επέλεξε δύο γυναίκες ηγέτιδες και τις οργανώσεις τους που εστιάζουν στην εμψύχωση έγχρωμων γυναικών που προσφέρθηκαν να υποστηρίξουν ευάλωτες κοινότητες εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Είναι η Sage Ke’alohilani Quiamno από τη Χαβάη, συνιδρύτρια του Future for Us, πλατφόρμας αφιερωμένης στην προώθηση της απασχόλησης των έγχρωμων γυναικών και η Ashlee Wisdom, ιδρύτρια του Health in Her Hue, πλατφόρμας που συνδέει τις έγχρωμες γυναίκες με παρόχους υπηρεσιών υγείας.

Η Serena Williams φωτογραφήθηκε για την ασπρόμαυρη διαφημιστική καμπάνια από τον Ethan James Green στο Palm Beach.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE