Απίστευτο! Πρωταγωνιστής του Game Of Thrones έγινε ντελιβεράς λόγω… κορονοϊού

Απίστευτο! Πρωταγωνιστής του Game Of Thrones έγινε ντελιβεράς λόγω… κορονοϊού


Και σκέφτεται να κρατήσει αυτή την απασχόληση ως δεύτερη δουλειά.

Η μεγάλη κρίση που δημιουργήθηκε λόγω της επέλασης του κορονοϊού τον ανάγκασε να αφήσει για λίγο την τέχνη της υποκριτικής και να γίνει διανομέας.

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε καλύτερα μέσα από τον ρόλο του στη σειρά Game Of Thrones, αφήνοντας μάλιστα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δυστυχώς η αναδουλειά στο χώρο του, τον έκανε να αναζητήσει μια άλλη δουλειά και όπως ο ίδιος σημειώνει, επειδή μέσα από τη εργασία του ως διανομέας, έχει την ευκαιρία να συναναστρέφεται με κόσμο, του αρέσει πολύ και σκέφτεται να τη διατηρήσει παράλληλα με τη δουλειά του ως ηθοποιός.

Άρχισε να δουλεύει ως διανομέας σε γειτονιές του Μπέλφαστ όπου ζει για το Asda, όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει online τρόφιμα, ρούχα και είδη σπιτιού.

«Ο καθένας μας καλείται να παίξει ένα ρόλο αυτή την εποχή. Ο κόσμος τώρα πρέπει να εκτιμήσει τη σκληρή δουλειά που κάνουν όλοι. Ένας φίλος μου με ενημέρωσε ότι το Asda ψάχνει κόσμο να δουλέψει κι έτσι επικοινώνησα. Πήγα, πήρα την δουλειά και μου αρέσει πολύ. Σε αυτή μπορώ να συνεχίσω να συναναστρέφομαι με κόσμο, όπως και στο θέατρο. Ψυχολογικά μου έκανε καλό και συνεχίζει να μου κάνει, ενώ με κρατάει και σε φόρμα», είπε ο ίδιος.

Δες για ποιον ηθοποιό πρόκειται στη gallery

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE